Kikærter og edamamebønner i pebersauce
Denne ret med kikærter og edamamebønner i en syrlig udgave, serveret med en fyldig, pebret og cremet sauce, er perfekt som et varmende vintermåltid.
Ingredienser
Sauce:
Derudover:
Fremgangsmåde
Step 1
Steg de hakkede peberfrugter i olivenolie, indtil skindet bliver mørkt. Tilsæt krydderurter og tomatpassata og lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med Kikkoman sojasauce og peber, og blend det til en jævn sauce.
Step 2
Opvarm olivenolie på en anden pande og steg kikærter og edamamebønner sammen med fint hakket hvidløg, ingefær og chili. Så snart de bliver gyldenbrune, er de klar til servering sammen med saucen.
Step 3
Drys græskarkerner og friske persilleblade henover retten.
Tip:
Retten smager bedst med ris, men du kan også servere den sammen med couscous eller kartoffelmos.
Opskrifts-ID: 1211
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide