Teriyaki-and
Fremgangsmåde
Step 1
Marinér andekødet i ca. 20 minutter i Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Varm fedtstof op på en pande. Svits kødet på begge sider ved høj varme, og stil det derefter i ovnen i ca. 7 minutter ved 180 grader, til det er mørt.
Step 2
I mellemtiden koges panden af med appelsinjuice og resten af teriyaki-andemarinaden. Tilsæt sukker og sennep, og lad saucen koge ind.
Step 3
Skyl og rens grøntsagerne, og skær alle grøntsagerne i meget tynde strimler.
Step 4
Anret teriyaki-andestrimlerne dekorativt på et fad, dryp med appelsinsaucen, og anret grøntagsstrimlerne oven på kødet.
Tip
Retten er velegnet som forret, men den kan også fint serveres som hovedret med passende tilbehør (fx kartofler eller ris).
Opskrifts-ID: 335
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide