Sur-sød grøntsagswok
Den søde og syrlige sojaglaze i denne grøntsagsfyldte wokret sørger for et livligt væld af smage. Retten er perfekt som hovedret eller tilbehør, og du kan vælge lige præcis de grøntsager, du bedst kan lide!
Ingredienser
Sauce:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær peberfrugt i tern og squashen i halve skiver. Skær guleroden ud som tændstikker og porren i skiver. Del broccoli og blomkål op i mindre buketter af nogenlunde samme størrelse. Skær forårsløget i tynde skiver.
Step 2
Riv hvidløg og ingefær i en skål. Tilsæt honning, limesaft, Kikkoman sojasauce og ketchup, og bland det hele godt sammen.
Step 3
Opvarm en smule olie på en pande, og tilsæt gulerod og porre. Steg det hele i 1 minut. Tilsæt peberfrugt, squash, broccoli, blomkål, frosne ærter (eller frosne edamamebønner), forårsløg og sukkerærter, og steg det hele i 3-5 minutter. Tilsæt saucen, bland det hele godt sammen, og steg i yderligere 1-2 minutter.
Step 4
Drys med peanuts eller sesamfrø inden servering.
Opskrifts-ID: 1393
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide