

Bowl med amarant, østershatte og pocheret æg
Denne sunde ret kombinerer østershatte sauteret i Kikkoman sojasauce og chili med sprød bladselleri og rucola på en bund af proteinrige amarantkerner - en lækker vegetarisk frokost- eller spændende opskrift til en lækker middag
Fremgangsmåde
Step 1
Kog amaranten i en gryde i henhold til pakkens anvisninger, indtil den bliver blød.
Step 2
Skær bladsellerien i ½ cm lange skiver. Læg dem i en skål sammen med rucola og olivenolie.
Step 3
Vend de rensede østershatte med Kikkoman Sojasauce, chili og krydderurter. Steg dem derefter i olivenolie.
Step 4
Når det hele er klar, tilberedes æggene. Kog vand op i en dyb gryde og tilsæt eddike. Vend med en ske for at skabe en hvirvel og slå et æg i. Gentag med æg nummer to. Skru ned for varmen, så vandet kun koger let, og pochér hvert æg i 2,5 minut.
Step 5
Servér amarant med østershatte, salatgrøntsager og et pocheret æg krydret med chili og peber.
Tip:
Amarant kan evt. erstattes af quinoa.
Opskrifts-ID: 1048
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide