

Mac’n’cheese med chili-kylling
Denne cremede, kødfulde blanding af chili con carne og mac’n’cheese er lavet med hakket kyllingekød og sojasauce og er en fyldig og mættende ret – perfekt til enhver lejlighed, også udendørs!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

300 g hakket kyllingebryst – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Bland kødet grundigt med Kikkoman sojasauce.
Step 2

1 løg – 3 fed hvidløg – 1 chili – 50 ml stegeolie – 400 g hakkede tomater på dåse – 400 ml bouillon (grøntsags- eller hønsebouillon) – ½ tsk. stødt spidskommen – ½ tsk. stødt koriander – 1 tsk. sød paprika – 70 g sorte bønner på dåse – 70 g majs på dåse
Hak løg, hvidløg og chili. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt kødet og del det i mindre stykker. Steg det, indtil kødet begynder at tage farve. Tilsæt løg, hvidløg og chili, og steg det hele, indtil løget bliver blødt. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad det simre under låg i 15 minutter.
Step 3

150 g revet cheddarost
Tilsæt den revne ost til gryden med tomat- og bønneblandingen.
Step 4

200 g makaroni – 1 nip salt – 1 nip peber – 1 håndfuld frisk koriander (som pynt)
Kog makaronien i saltet vand, indtil den er al dente. Bland med den færdige chili, så snart makaronien er færdigtilberedt, og vandet er hældt fra. Smag til med salt og peber. Drys med frisk koriander inden servering.
Opskrifts-ID: 1457
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide