Mac’n’cheese med chili-kylling
Mac’n’cheese med chili-kylling

Mac’n’cheese med chili-kylling

Samlet tid 1 time
20 min. Arbejdstid
40 min. Tilberedningstid

Denne cremede, kødfulde blanding af chili con carne og mac’n’cheese er lavet med hakket kyllingekød og sojasauce og er en fyldig og mættende ret – perfekt til enhver lejlighed, også udendørs!

Ingredienser

2 Portioner
300 g
hakket kyllingebryst
1 
løg
3 
fed hvidløg
1 
chili
50 ml
stegeolie
400 g
hakkede tomater på dåse
400 ml
bouillon (grøntsags- eller hønsebouillon)
 ½ tsk.
stødt spidskommen
 ½ tsk.
stødt koriander
1 tsk.
sød paprika
70 g
sorte bønner på dåse
70 g
majs på dåse
150 g
revet cheddarost
200 g
makaroni
1 nip
salt
1 nip
peber
1 håndfuld
frisk koriander (som pynt)
Næringsindhold:5.260 kJ / 1.256 kcal
106 gFedt
60 gProtein
67 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g hakket kyllingebryst – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland kødet grundigt med Kikkoman sojasauce.

Step 2

1  løg – 3  fed hvidløg – 1  chili – 50 ml stegeolie – 400 g hakkede tomater på dåse – 400 ml bouillon (grøntsags- eller hønsebouillon) –  ½ tsk. stødt spidskommen –  ½ tsk. stødt koriander – 1 tsk. sød paprika – 70 g sorte bønner på dåse – 70 g majs på dåse

Hak løg, hvidløg og chili. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt kødet og del det i mindre stykker. Steg det, indtil kødet begynder at tage farve. Tilsæt løg, hvidløg og chili, og steg det hele, indtil løget bliver blødt. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad det simre under låg i 15 minutter.

Step 3

150 g revet cheddarost

Tilsæt den revne ost til gryden med tomat- og bønneblandingen.

Step 4

200 g makaroni – 1 nip salt – 1 nip peber – 1 håndfuld frisk koriander (som pynt)

Kog makaronien i saltet vand, indtil den er al dente. Bland med den færdige chili, så snart makaronien er færdigtilberedt, og vandet er hældt fra. Smag til med salt og peber. Drys med frisk koriander inden servering.

Opskrifts-ID: 1457

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g hakket kyllingebryst – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland kødet grundigt med Kikkoman sojasauce.

1 løg – 3 fed hvidløg – 1 chili – 50 ml stegeolie – 400 g hakkede tomater på dåse – 400 ml bouillon (grøntsags- eller hønsebouillon) – ½ tsk. stødt spidskommen – ½ tsk. stødt koriander – 1 tsk. sød paprika – 70 g sorte bønner på dåse – 70 g majs på dåse

Hak løg, hvidløg og chili. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt kødet og del det i mindre stykker. Steg det, indtil kødet begynder at tage farve. Tilsæt løg, hvidløg og chili, og steg det hele, indtil løget bliver blødt. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad det simre under låg i 15 minutter.

150 g revet cheddarost

Tilsæt den revne ost til gryden med tomat- og bønneblandingen.

200 g makaroni – 1 nip salt – 1 nip peber – 1 håndfuld frisk koriander (som pynt)

Kog makaronien i saltet vand, indtil den er al dente. Bland med den færdige chili, så snart makaronien er færdigtilberedt, og vandet er hældt fra. Smag til med salt og peber. Drys med frisk koriander inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.