

Poke-mayo dip med mango og stegte sushibolde
Gyldne, stegte risbolde fyldt med saftig roastbeef, gulerødder og spinat eller cremet camembert, tomat og basilikum. Dyp dem i en frugtig mango-mayo med koriander og Kikkoman poke sauce for at få en rigtig poke bowl-godbid!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

800 g tilberedte sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) – 1 skalotteløg – 50 g mangopulp – 1 spsk. hakket koriander – 1 tsk. chiliflager – 50 g mayonnaise – 50 g Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie
Bland risen med Kikkoman krydderi til sushiris mens risen stadig er varm, og sæt blandingen til side. Hak skalotteløget fint. Purer frugtkødet fra mangoen og bland det med skalotteløg, koriander, chiliflager, mayonnaise og Kikkoman poke sauce.
Step 2

20 g spinatblade – 1 ark nori-tang – 50 g gulerod – 100 g roastbeef (kold udskæring) – 100 g camembert – 5 cherrytomater
Hak spinaten fint sammen med nori-tang. Skær guleroden i små tern og bland med spinat og nori tang. Skær roastbeef og camembert i 10 stykker hver. Halver tomaterne.
Step 3

10 basilikumblade
Del risen i 20 portioner og tryk den forsigtigt flad mellem lidt husholdsningsfilm. Læg roastbeef, gulerod, spinat og nori-tang i midten af 10 af risportionerne. Læg camenbert, tomat og basilikum i midten af de resterende 10 portioner. Brug husholdningsfilmen som hjælp til at forme risen til små kugler rundt omkring fyldet.
Step 4
2 æg – 70 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – Vegetabilsk olie til stegning
Pisk æggene og dyp sushiboldene heri. Vend dem derefter i Kikkoman panko. Opvarm olien i en gryde til den når ca. 165 °C, og dybsteg sushiboldene i 3-5 minutter. Server sammen med dippen.
Tip:
Prøv også andet lækkert fyld som 50 g finthakkede svampe, 50 g finthakkede peberfrugter, 60 g tun på dåse og 10 edamamebønner (svarende til 10 sushibolde).
Opskrifts-ID: 1254
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide