Poke-mayo dip med mango og stegte sushibolde
Poke-mayo dip med mango og stegte sushibolde

Poke-mayo dip med mango og stegte sushibolde

Samlet tid60 min.
35 min.Arbejdstid
25 min.Tilberedningstid

Gyldne, stegte risbolde fyldt med saftig roastbeef, gulerødder og spinat eller cremet camembert, tomat og basilikum. Dyp dem i en frugtig mango-mayo med koriander og Kikkoman poke sauce for at få en rigtig poke bowl-godbid!

Ingredienser

4 Portioner
800 g
tilberedte sushiris
(alternativt 2 spsk. riseddike, 1 tsk. sukker og 1 knivspids salt)
1 
skalotteløg
50 g
mangopulp
1 spsk.
hakket koriander
1 tsk.
chiliflager
50 g
mayonnaise
20 g
spinatblade
1 
ark nori-tang
50 g
gulerod
100 g
roastbeef (kold udskæring)
100 g
camembert
5 
cherrytomater
10 
basilikumblade
2 
æg
Vegetabilsk olie til stegning
Næringsindhold:2463 kJ / 588 kcal
21 gFedt
21,7 gProtein
76 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

800 g tilberedte sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml)1  skalotteløg – 50 g mangopulp – 1 spsk. hakket koriander – 1 tsk. chiliflager – 50 g mayonnaise – 50 g Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie

Bland risen med Kikkoman krydderi til sushiris mens risen stadig er varm, og sæt blandingen til side. Hak skalotteløget fint. Purer frugtkødet fra mangoen og bland det med skalotteløg, koriander, chiliflager, mayonnaise og Kikkoman poke sauce.

Step 2

20 g spinatblade – 1  ark nori-tang – 50 g gulerod – 100 g roastbeef (kold udskæring) – 100 g camembert – 5  cherrytomater

Hak spinaten fint sammen med nori-tang. Skær guleroden i små tern og bland med spinat og nori tang. Skær roastbeef og camembert i 10 stykker hver. Halver tomaterne.

Step 3

10  basilikumblade

Del risen i 20 portioner og tryk den forsigtigt flad mellem lidt husholdsningsfilm. Læg roastbeef, gulerod, spinat og nori-tang i midten af 10 af risportionerne. Læg camenbert, tomat og basilikum i midten af de resterende 10 portioner. Brug husholdningsfilmen som hjælp til at forme risen til små kugler rundt omkring fyldet.

Step 4

2  æg – 70 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – Vegetabilsk olie til stegning

Pisk æggene og dyp sushiboldene heri. Vend dem derefter i Kikkoman panko. Opvarm olien i en gryde til den når ca. 165 °C, og dybsteg sushiboldene i 3-5 minutter. Server sammen med dippen.

Tip:

Prøv også andet lækkert fyld som 50 g finthakkede svampe, 50 g finthakkede peberfrugter, 60 g tun på dåse og 10 edamamebønner (svarende til 10 sushibolde).

Opskrifts-ID: 1254

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

800 g tilberedte sushiris – 60 ml Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml)1 skalotteløg – 50 g mangopulp – 1 spsk. hakket koriander – 1 tsk. chiliflager – 50 g mayonnaise – 50 g Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie

Bland risen med Kikkoman krydderi til sushiris mens risen stadig er varm, og sæt blandingen til side. Hak skalotteløget fint. Purer frugtkødet fra mangoen og bland det med skalotteløg, koriander, chiliflager, mayonnaise og Kikkoman poke sauce.

20 g spinatblade – 1 ark nori-tang – 50 g gulerod – 100 g roastbeef (kold udskæring) – 100 g camembert – 5 cherrytomater

Hak spinaten fint sammen med nori-tang. Skær guleroden i små tern og bland med spinat og nori tang. Skær roastbeef og camembert i 10 stykker hver. Halver tomaterne.

10 basilikumblade

Del risen i 20 portioner og tryk den forsigtigt flad mellem lidt husholdsningsfilm. Læg roastbeef, gulerod, spinat og nori-tang i midten af 10 af risportionerne. Læg camenbert, tomat og basilikum i midten af de resterende 10 portioner. Brug husholdningsfilmen som hjælp til at forme risen til små kugler rundt omkring fyldet.

2 æg – 70 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – Vegetabilsk olie til stegning

Pisk æggene og dyp sushiboldene heri. Vend dem derefter i Kikkoman panko. Opvarm olien i en gryde til den når ca. 165 °C, og dybsteg sushiboldene i 3-5 minutter. Server sammen med dippen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.