Krydret wokret med harissa-laks og grøntsager
Denne fiskeret med inspiration fra Mellemøsten kombinerer den delikate smag af laks med et krydret strejf af chili. Sprøde asparges, broccoli og squash tilfører lidt ekstra sprødhed.
Ingredienser
Sauce:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær laksen i tern.
Step 2
Riv ingefær og tilsæt Kikkoman sojasauce, karrypasta, fiskesauce, citrongræs og harissa chilipasta. Bland det hele godt sammen, og lad laksen marinere heri i ca. 30 minutter. Sørg for at beholde den resterende marinade.
Step 3
Skær de grønne asparges og broccoli i mindre stykker. Skær squashen i halve skiver. Hak forårsløg og thaibasilikum, og sæt det til side.
Step 4
Opvarm en smule olie på en stegepande. Tilsæt laksen og steg den ved høj varme, indtil den tager farve på alle sider. Fjern laksen fra panden.
Step 5
Steg de hakkede grøntsager (med undtagelse af forårsløg) i den samme pande i 2 minutter. Tilsæt den resterende laksemarinade og forårsløg, og steg det hele i 1 minut. Tilsæt til sidst kokosmælk, stegt laks og hakket thaibasilikum, og steg det hele ganske kort.
Step 6
Server retten med den halve lime og sukker efter smag og behag.
Tip:
Sørg for at stege fisken i ganske kort tid for at undgå, at den falder fra hinanden.
Opskrifts-ID: 1394
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide