

Daikon radish shabu shabu
Samlet tid20 min.
20 min.Arbejdstid
Ingredienser
2 Portioner
300 g
(daikon-)ræddike (kinaradise/japansk ræddike)
150 g
svinekød eller oksekød i tynde skiver til kogning
40 g
gulerødder
½
pakke shirataki-nudler (kan evt. erstattes med glasnudler – kogt bløde)
1 bundt
mizuna (kan evt. erstattes med spinat)
efter smag og behag:
Til tsuyu-bouillonen:
2 kop
vand
2 kop
hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
2 spsk.
hvidvin (halvsød)
1 tsk.
sukker
–
Næringsindhold:1218 kJ / 291 kcal
Fremgangsmåde
Skær ræddiken i 15 cm lange, tynde strimler. Skær svinekødet/oksekødet i tynde, store skiver. Skær guleroden og mizuna’en i 5 cm lange strimler (eller spinaten i grove strimler). Blanchér shirataki-nudlerne (eller glasnudlerne). Bland alle ingredienserne til bouillonen sammen i en gryde, og tilsæt resten af råvarerne. Som krydderi serveres Ponzu sauce eller sesamsauce som dip.
Opskrifts-ID: 393
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide