Daikon radish shabu shabu

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

2 Portioner
300 g
(daikon-)ræddike (kinaradise/japansk ræddike)
150 g
svinekød eller oksekød i tynde skiver til kogning
40 g
gulerødder
 ½ 
pakke shirataki-nudler (kan evt. erstattes med glasnudler – kogt bløde)
1 bundt
mizuna (kan evt. erstattes med spinat)

efter smag og behag:

Til tsuyu-bouillonen:

2 kop
vand
2 kop
hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
2 spsk.
hvidvin (halvsød)
1 tsk.
sukker
Næringsindhold: 1218 kJ  /  291 kcal

Fremgangsmåde

Skær ræddiken i 15 cm lange, tynde strimler. Skær svinekødet/oksekødet i tynde, store skiver. Skær guleroden og mizuna’en i 5 cm lange strimler (eller spinaten i grove strimler). Blanchér shirataki-nudlerne (eller glasnudlerne). Bland alle ingredienserne til bouillonen sammen i en gryde, og tilsæt resten af råvarerne. Som krydderi serveres Ponzu sauce eller sesamsauce som dip.

Opskrifts-ID: 393

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær ræddiken i 15 cm lange, tynde strimler. Skær svinekødet/oksekødet i tynde, store skiver. Skær guleroden og mizuna’en i 5 cm lange strimler (eller spinaten i grove strimler). Blanchér shirataki-nudlerne (eller glasnudlerne). Bland alle ingredienserne til bouillonen sammen i en gryde, og tilsæt resten af råvarerne. Som krydderi serveres Ponzu sauce eller sesamsauce som dip.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.