

Sur-sød tteokbokki med ketchup-kimchisauce
Denne ret med sur-sød tteokbokki med ketchup- og kimchisauce er et lækkert twist på koreansk streetfood. De bløde riskager er dækket af en tyk, krydret sauce, der blander ketchuppens søde syrlighed med de kraftige smage fra kimchi.
Fremgangsmåde
Step 1

400 g ris-tteokbokki – 200 g østershatte – 300 g babybroccoli – 1 bundt forårsløg – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Tilbered tteokbokki i henhold til pakkens anvisninger. Skær østershattene i strimler og forårsløget i stykker på 2 cm. Bræk broccolien i mindre stykker. Opvarm olie i en gryde, og steg østershattene, indtil de har fået godt med farve. Tilsæt Kikkoman sojasauce hen imod slutningen. Tilsæt broccoli og forårsløg, og steg i yderligere 2 minutter.
Step 2

1 tsk. revet ingefær – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 1 spsk. gochujang-pasta – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 200 ml ketchup – 150 g sukker – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 250 ml vand
Bland ingefær, Kikkoman kimchi chilissauce, gochujang-pasta, ketchup, sukker, vand og Kikkoman sesamolie sammen i en skål.
Step 3

½ forårsløg som pynt – 1 spsk. ristede sesamfrø
Hæld de tilberedte tteokbokki på en pande, hæld saucen over, og rør det hele sammen, indtil riskagerne er dækket. Pynt med forårsløg og ristet sesam inden servering.
Opskrifts-ID: 1436
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide