Sur-sød tteokbokki med ketchup-kimchisauce
Sur-sød tteokbokki med ketchup-kimchisauce

Sur-sød tteokbokki med ketchup-kimchisauce

4,8 5 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
15 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Denne ret med sur-sød tteokbokki med ketchup- og kimchisauce er et lækkert twist på koreansk streetfood. De bløde riskager er dækket af en tyk, krydret sauce, der blander ketchuppens søde syrlighed med de kraftige smage fra kimchi.

Ingredienser

2 Portioner
400 g
ris-tteokbokki
200 g
østershatte
300 g
babybroccoli
1 bundt
forårsløg

Sauce:

1 spsk.
gochujang-pasta
200 ml
ketchup
150 g
sukker
250 ml
vand
1 tsk.
revet ingefær
 ½ 
forårsløg som pynt
1 spsk.
ristede sesamfrø
Næringsindhold:4.573 kJ / 1.093 kcal
12 gFedt
20 gProtein
231 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

400 g ris-tteokbokki – 200 g østershatte – 300 g babybroccoli – 1 bundt forårsløg – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Tilbered tteokbokki i henhold til pakkens anvisninger. Skær østershattene i strimler og forårsløget i stykker på 2 cm. Bræk broccolien i mindre stykker. Opvarm olie i en gryde, og steg østershattene, indtil de har fået godt med farve. Tilsæt Kikkoman sojasauce hen imod slutningen. Tilsæt broccoli og forårsløg, og steg i yderligere 2 minutter.

Step 2

1 tsk. revet ingefær – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 spsk. gochujang-pasta – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 ml ketchup – 150 g sukker – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie250 ml vand

Bland ingefær, Kikkoman kimchi chilissauce, gochujang-pasta, ketchup, sukker, vand og Kikkoman sesamolie sammen i en skål.

Step 3

 ½  forårsløg som pynt – 1 spsk. ristede sesamfrø

Hæld de tilberedte tteokbokki på en pande, hæld saucen over, og rør det hele sammen, indtil riskagerne er dækket. Pynt med forårsløg og ristet sesam inden servering.

Opskrifts-ID: 1436

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 g ris-tteokbokki – 200 g østershatte – 300 g babybroccoli – 1 bundt forårsløg – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Tilbered tteokbokki i henhold til pakkens anvisninger. Skær østershattene i strimler og forårsløget i stykker på 2 cm. Bræk broccolien i mindre stykker. Opvarm olie i en gryde, og steg østershattene, indtil de har fået godt med farve. Tilsæt Kikkoman sojasauce hen imod slutningen. Tilsæt broccoli og forårsløg, og steg i yderligere 2 minutter.

1 tsk. revet ingefær – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 spsk. gochujang-pasta – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 ml ketchup – 150 g sukker – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie250 ml vand

Bland ingefær, Kikkoman kimchi chilissauce, gochujang-pasta, ketchup, sukker, vand og Kikkoman sesamolie sammen i en skål.

½ forårsløg som pynt – 1 spsk. ristede sesamfrø

Hæld de tilberedte tteokbokki på en pande, hæld saucen over, og rør det hele sammen, indtil riskagerne er dækket. Pynt med forårsløg og ristet sesam inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.