Grillspyd med laks
Grillspyd med laks

Grillspyd med laks

Grillspyd med laks.

En lækker og frisk ret med laks – perfekt tilberedt på grillen!

Ingredienser

4 Portioner
3 spsk.
sesamfrø
200-250 gram laks uden skind delt i fire lige store stykker
2 spsk.
hoisin sauce
2 
forårsløg
1 
frisk rød chili
1 spsk.
sesamolie eller smagsneutral olie

Fremgangsmåde

Step 1

Træspyd

Hvis du bruger træspyd, så sæt dem i blød i koldt vand minimum 30 minutter, før du skal bruge dem.

Step 2

Sesamfrø

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de popper og dufter let af popcorn – og stil til side.

Step 3

4 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade2 spsk. hoisin sauce – 250 g laks uden skind delt i fire lige store stykker

Bland teriyaki og hoisin sauce, og pensl laksen med det. Pensl spyddene med olie, og sæt fisken på, og pensl med teriyakisaucen.

Step 4

Sesamfrø – 2  forårsløg – 1  frisk rød chili

Steg spyddene på en grillpande eller grill, til fisken er gennemstegt, dryp evt. lidt mere sauce på, og drys med ristede sesamfrø og fintsnittet forårsløg og chili.

Opskrifts-ID: 1335

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Træspyd

Hvis du bruger træspyd, så sæt dem i blød i koldt vand minimum 30 minutter, før du skal bruge dem.

Sesamfrø

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de popper og dufter let af popcorn – og stil til side.

4 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade2 spsk. hoisin sauce – 250 g laks uden skind delt i fire lige store stykker

Bland teriyaki og hoisin sauce, og pensl laksen med det. Pensl spyddene med olie, og sæt fisken på, og pensl med teriyakisaucen.

Sesamfrø – 2 forårsløg – 1 frisk rød chili

Steg spyddene på en grillpande eller grill, til fisken er gennemstegt, dryp evt. lidt mere sauce på, og drys med ristede sesamfrø og fintsnittet forårsløg og chili.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.