

Stegt spidskål i citron/soja-marinade med sesamdressing
Er du også vild med spidskål men lidt træt af de klassiske kålsalater? Så steg kålen ganske let i soja, honning og citron, og servér den til kød, linser eller som tilbehør til klassiske frikadeller.
Fremgangsmåde
Step 1
1 Spidskålhovedet
Fjern de yderste blade på spidskålshovedet, og skær herefter ned igennem stokken, så du har 4 dele, der stadig er samlet på stokken.
Step 2
1 økologisk citron – ½ dl Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. flydende honning
Riv skallen af citronen. Pres saften af den ene halvdel af citronen, og rør det sammen med Kikkoman sojasauce og honning.
Vend spidskålen kortvarigt i sojamarinaden.
Step 3
1 spsk. Sesamolie – Kikkoman Sesam Sauce
Varm en stor pande op, og kom Kikkoman sesamsauce på og læg spidskålen på panden, hæld lidt af marinaden over, og steg nu spidskålen på panden i saucen med skæresiden nedad, indtil det tager farve. Vend det om på den anden side, og gentag processen.
Server straks.
Opskrifts-ID: 1331
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide