Velsmagende tofu-burger

Samlet tid 25 min.
15 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Tag en bid af den store verden af vegetariske lækkerier med denne mundvandsdrivende burger med karamelliseret tofu og svampe. Den toppes med en krydret sauce, og bøffen er helt eminent for dem, der gerne vil sætte tænderne i en lækker ret uden kød.

Ingredienser

2 Portioner
120 g
champignoner
 ½ 
citron (dens saft)
1 spsk.
olivenolie
180 g
røget tofu
1 spsk.
kartoffelstivelse
2 spsk.
honning

Sauce:

2 spsk.
krydret ketchup
1 tsk.
mayonnaise
2 spsk.
hakket persille
1 tsk.
hakket chili

Derudover:

2 
havreboller
20 g
rucolasalat
1 
tomat
Næringsindhold: 2932 kJ  /  701 kcal
33,5 g Fedt
26 g Protein
74 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

120 g champignoner –  ½  citron (dens saft) – 1 spsk. olivenolie

Skær champignonerne i skiver, gnid dem med citronsaft og steg dem i olivenolie.

Step 2

180 g røget tofu – 1 spsk. kartoffelstivelse – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. honning

Skær tofuen over på langs, vend de to halvdele i kartoffelstivelse og steg dem i Kikkoman sesamolie, indtil de er gyldenbrune. Opvarm Kikkoman sojasauce sammen med honning på en anden pande og karamelliser den stegte tofu heri.

Step 3

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. krydret ketchup – 1 tsk. mayonnaise – 2 spsk. hakket persille – 1 tsk. hakket chili – 2  havreboller – 20 g rucolasalat – 1  tomat

Bland ingredienserne til saucen sammen. Skær havrebollerne over og anret rucolasalat, 2 skiver tomat, stegte champignon og stegt tofu på de nederste halvdele. Smør saucen ud over tofuen og læg låg på burgerne.

Opskrifts-ID: 1249

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

120 g champignoner –  ½  citron (dens saft) – 1 spsk. olivenolie

Skær champignonerne i skiver, gnid dem med citronsaft og steg dem i olivenolie.

180 g røget tofu – 1 spsk. kartoffelstivelse – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. honning

Skær tofuen over på langs, vend de to halvdele i kartoffelstivelse og steg dem i Kikkoman sesamolie, indtil de er gyldenbrune. Opvarm Kikkoman sojasauce sammen med honning på en anden pande og karamelliser den stegte tofu heri.

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. krydret ketchup – 1 tsk. mayonnaise – 2 spsk. hakket persille – 1 tsk. hakket chili – 2  havreboller – 20 g rucolasalat – 1  tomat

Bland ingredienserne til saucen sammen. Skær havrebollerne over og anret rucolasalat, 2 skiver tomat, stegte champignon og stegt tofu på de nederste halvdele. Smør saucen ud over tofuen og læg låg på burgerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.