Velsmagende tofu-burger
Tag en bid af den store verden af vegetariske lækkerier med denne mundvandsdrivende burger med karamelliseret tofu og svampe. Den toppes med en krydret sauce, og bøffen er helt eminent for dem, der gerne vil sætte tænderne i en lækker ret uden kød.
Fremgangsmåde
Step 1
120 g champignoner – ½ citron (dens saft) – 1 spsk. olivenolie
Skær champignonerne i skiver, gnid dem med citronsaft og steg dem i olivenolie.
Step 2
180 g røget tofu – 1 spsk. kartoffelstivelse – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. honning
Skær tofuen over på langs, vend de to halvdele i kartoffelstivelse og steg dem i Kikkoman sesamolie, indtil de er gyldenbrune. Opvarm Kikkoman sojasauce sammen med honning på en anden pande og karamelliser den stegte tofu heri.
Step 3
1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. krydret ketchup – 1 tsk. mayonnaise – 2 spsk. hakket persille – 1 tsk. hakket chili – 2 havreboller – 20 g rucolasalat – 1 tomat
Bland ingredienserne til saucen sammen. Skær havrebollerne over og anret rucolasalat, 2 skiver tomat, stegte champignon og stegt tofu på de nederste halvdele. Smør saucen ud over tofuen og læg låg på burgerne.
Opskrifts-ID: 1249
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide