

Pitabrød toppet med krydrede linsekoteletter og spinat
Er du på udkig efter en lækker frokostsnack? Disse pitabrød er fyldt med spinatsalat med urter og sprøde linsekoteletter. Egnet til veganere.
Fremgangsmåde
Step 1

60 g hirsegryn – 60 g røde linser
Hæld hirsegryn og røde linser ned i en si og skyl dem først med koldt vand, derefter med kogende vand. Læg grynene og linserne i en gryde med dobbelt så meget vand og bring det i kog. Lad det koge på lav varme i 15 minutter. Sæt derefter blandingen til side, så den kan køle af.
Step 2

60 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – ½ løg – 1 spsk. hakket koriander – 1 tsk. stødt paprika – ½ tsk. spidskommen – ½ tsk. sort peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Blend de let afkølede hirsegryn og linser sammen med hakket løg, sojasauce, krydderurter og krydderier. Tilsæt panko og bland det hele godt sammen.
Step 3

Form små koteletter med fugtige hænder.
Step 4

2 ½ spsk. madlavningsolie – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg
Steg koteletterne i olie, indtil de er gyldenbrune på begge sider. Tilsæt derefter teriyaki-sauce og steg i yderligere 2 minutter.
Step 5

2 pitabrød
Rist imens pitabrødene på en varm pande.
Step 6

50 g spinat – 1 rødløg – Frisk koriander – 1 bundt purløg
Så snart pitabrødene er ristede, lægges spinat, tyndtskåret rødløg, hakket purløg, koriander og de stegte koteletter ovenpå.
Tip:
Koteletterne kan også bages i stedet for at blive stegt. Hertil lægges de på en bageplade beklædt med bagepapir og bages ved 180 grader i 25 minutter. Mod slutningen af bagetiden pensles de med teriyaki-sauce.
Opskrifts-ID: 1174
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide