Kyllingebryst med citronconfit

Samlet tid 35 min.

Ingredienser

4 Portioner
4 
kyllingebryst uden skind
1 spsk.
blomsterhonning
30 g
frisk ingefær
1 nip
stødt safran
1 
fed hvidløg
1 
lille syltet citron
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
gyldne sesamfrø
peber

Tilbehør:

1 
lille blomkålshoved
500 g
broccoli
Næringsindhold: 1817 kJ  /  434 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skræl ingefæren, snit den fint, og kom den i en skål. Tilsæt naturligt brygget sojasauce, honning, 1 spsk. citronsaft, pillet og fint hakket hvidløg samt safran. Rør det hele sammen, hæld marinaden over kyllingekødet, og lad det trække i 30 minutter.

Step 2

Skær broccolien og blomkålen i små buketter, og damp dem i 10 minutter. Skær den syltede citron i skiver. Varm olien op på en pande, og steg kyllingebrysterne (uden marinaden) i 5 minutter, idet de vendes med jævne mellemrum. Tilsæt marinaden og de syltede citronskiver, vend ingredienserne sammen med kødet, og lad det hele simre i yderligere 5 minutter. Tag kyllingebrysterne op, læg grøntsagerne på panden, og lad dem simre ved svag varme. Skær kødet i skiver, og anret det på tallerkener sammen med grøntsagerne. Drys med sesamfrø og peber.

Opskrifts-ID: 387

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl ingefæren, snit den fint, og kom den i en skål. Tilsæt naturligt brygget sojasauce, honning, 1 spsk. citronsaft, pillet og fint hakket hvidløg samt safran. Rør det hele sammen, hæld marinaden over kyllingekødet, og lad det trække i 30 minutter.

Skær broccolien og blomkålen i små buketter, og damp dem i 10 minutter. Skær den syltede citron i skiver. Varm olien op på en pande, og steg kyllingebrysterne (uden marinaden) i 5 minutter, idet de vendes med jævne mellemrum. Tilsæt marinaden og de syltede citronskiver, vend ingredienserne sammen med kødet, og lad det hele simre i yderligere 5 minutter. Tag kyllingebrysterne op, læg grøntsagerne på panden, og lad dem simre ved svag varme. Skær kødet i skiver, og anret det på tallerkener sammen med grøntsagerne. Drys med sesamfrø og peber.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.