Stegt kål med tun og garam masala
Stegt kål med tun og garam masala

Stegt kål med tun og garam masala

4,6 5 Bedømmelse
Samlet tid15 min.
5 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Tag på en smagsrejse med denne indisk-inspirerede ret med stegt kål. Den er krydret med sojasauce, spidskommen, karry og garam masala og dens duft vil få din mund til at løbe i vand. Det er tilmed en nærende ret med antioxidanter, vitaminer og mineraler!

Ingredienser

2 Portioner
200 g
kål
1 
kartoffel
1 
fed hvidløg
2 spsk.
olivenolie
1 tsk.
spidskommenfrø
1 
dåse tun (80 g)
2 spsk.
vand
2 tsk.
karrypulver
2 tsk.
garam masala
Næringsindhold:540 kJ / 129 kcal
7,5 gFedt
18 gProtein
2,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g kål – 1  kartoffel – 1  fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie

Skær kål og kartoffel i 1 cm tern. Hak hvidløget og hæld hvidløg samt olivenolie i en pande. Tænd for varmen under panden.

Step 2

1 tsk. spidskommenfrø – 1  dåse tun (80 g) – 2 spsk. vand – 2 tsk. karrypulver – 2 tsk. garam masala – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Så snart hvidløget begynder at afgive duft, tilsæt spidskommen, kartoffel, kål og tun. Tilsæt dernæst vand, læg låg på og lad det hele simre, indtil kartoflerne er møre (cirka 3 minutter). 

Fjern låget og tilsæt karry, garam masala og Kikkoman sojasauce. Lad det hele simre, indtil alt er godt blandet sammen. Server retten på tallerkener.  

Tip:

Nyd denne ret med ris eller naan-brød.

Hvis du gerne vil have en vegetarisk udgave, kan du erstatte tunfisken med tofu i tern.

Opskrifts-ID: 1379

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g kål – 1 kartoffel – 1 fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie

Skær kål og kartoffel i 1 cm tern. Hak hvidløget og hæld hvidløg samt olivenolie i en pande. Tænd for varmen under panden.

1 tsk. spidskommenfrø – 1 dåse tun (80 g) – 2 spsk. vand – 2 tsk. karrypulver – 2 tsk. garam masala – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Så snart hvidløget begynder at afgive duft, tilsæt spidskommen, kartoffel, kål og tun. Tilsæt dernæst vand, læg låg på og lad det hele simre, indtil kartoflerne er møre (cirka 3 minutter). 

Fjern låget og tilsæt karry, garam masala og Kikkoman sojasauce. Lad det hele simre, indtil alt er godt blandet sammen. Server retten på tallerkener.  

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.