

Stegt kål med tun og garam masala
Tag på en smagsrejse med denne indisk-inspirerede ret med stegt kål. Den er krydret med sojasauce, spidskommen, karry og garam masala og dens duft vil få din mund til at løbe i vand. Det er tilmed en nærende ret med antioxidanter, vitaminer og mineraler!
Fremgangsmåde
Step 1

200 g kål – 1 kartoffel – 1 fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie
Skær kål og kartoffel i 1 cm tern. Hak hvidløget og hæld hvidløg samt olivenolie i en pande. Tænd for varmen under panden.
Step 2

1 tsk. spidskommenfrø – 1 dåse tun (80 g) – 2 spsk. vand – 2 tsk. karrypulver – 2 tsk. garam masala – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Så snart hvidløget begynder at afgive duft, tilsæt spidskommen, kartoffel, kål og tun. Tilsæt dernæst vand, læg låg på og lad det hele simre, indtil kartoflerne er møre (cirka 3 minutter).
Fjern låget og tilsæt karry, garam masala og Kikkoman sojasauce. Lad det hele simre, indtil alt er godt blandet sammen. Server retten på tallerkener.
Tip:
Nyd denne ret med ris eller naan-brød.
Hvis du gerne vil have en vegetarisk udgave, kan du erstatte tunfisken med tofu i tern.
Opskrifts-ID: 1379
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide