Mexicansk ramen
Japans ramen møder mexicanske smage med majs, farvestrålende peberfrugter, hakket kød og jalapenos.
Fremgangsmåde
Step 1
Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
Step 2
Steg det hakkede kød i varm olie i ca. 5 minutter.
Step 3
Skær peberfrugterne i strimler, hak hvidløget fint og tilføj begge dele til det hakkede kød på panden. Det røres godt igennem, hvorefter de drænede majskorn tilføjes og opvarmes med resten. Krydr med den mexicanske krydderiblanding.
Step 4
Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde, bland med Kikkoman ramen suppebase og Kikkoman krydret chilisauce til kimchi og fordel suppen i to skåle.
Step 5
Tilføj de tilberedte nudler og fordel den krydrede kødblanding henover.
Step 6
Pynt med jalapenos og ristede løg og server.
Opskrifts-ID: 1107
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide