

Poke bowl med sprød kylling
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.
Step 2
Skær løget i små både. Bring vand, eddike og sukker i kog og lad løgbådene simre heri i 1 minut. Sluk for varmen og lad det trække minimum 15 minutter.
Step 3
Bank kyllingefileterne, så de har ensartet tykkelse (ca. 1 cm). Vend først i mel krydret med salt, peber og karry. Vend herefter i sammenpisket æg og til sidst i Kikkoman Panko rasp. Steg 5 minutter på hver side i godt med olie. Lad kyllingefileterne hvile på fedtsugende papir og skær derefter i tynde skiver.
Step 4
Blancher edamamebønnerne 1 minut. Skær spidskålen tyndt og vend i Kikkoman Poke Sauce. Skær avocado i skiver.
Step 5
Anret spidskål, avocado, edamamebønner, løg og kylling på risene. Server med ekstra Kikkoman Poke Sauce og limebåde.
Opskrifts-ID: 110
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide