Poke bowl med sprød kylling

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 27 min.
15 min. Arbejdstid
12 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
200 g
sushi- eller jasminris
1 
rødløg
50 ml
eddike
50 ml
vand
50 ml
sukker
4 
kyllingefilet
3 spsk.
hvedemel
2 tsk.
karry
1 
æg
 ½ 
lille spidskål
2 
avocado
200 g
edamamebønner uden bælg
1 
lime

Fremgangsmåde

Step 1

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.

Step 2

Skær løget i små både. Bring vand, eddike og sukker i kog og lad løgbådene simre heri i 1 minut. Sluk for varmen og lad det trække minimum 15 minutter.

Step 3

Bank kyllingefileterne, så de har ensartet tykkelse (ca. 1 cm). Vend først i mel krydret med salt, peber og karry. Vend herefter i sammenpisket æg og til sidst i Kikkoman Panko rasp. Steg 5 minutter på hver side i godt med olie. Lad kyllingefileterne hvile på fedtsugende papir og skær derefter i tynde skiver.

Step 4

Blancher edamamebønnerne 1 minut. Skær spidskålen tyndt og vend i Kikkoman Poke Sauce. Skær avocado i skiver. 

Step 5

Anret spidskål, avocado, edamamebønner, løg og kylling på risene. Server med ekstra Kikkoman Poke Sauce og limebåde. 

Opskrifts-ID: 110

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.

Skær løget i små både. Bring vand, eddike og sukker i kog og lad løgbådene simre heri i 1 minut. Sluk for varmen og lad det trække minimum 15 minutter.

Bank kyllingefileterne, så de har ensartet tykkelse (ca. 1 cm). Vend først i mel krydret med salt, peber og karry. Vend herefter i sammenpisket æg og til sidst i Kikkoman Panko rasp. Steg 5 minutter på hver side i godt med olie. Lad kyllingefileterne hvile på fedtsugende papir og skær derefter i tynde skiver.

Blancher edamamebønnerne 1 minut. Skær spidskålen tyndt og vend i Kikkoman Poke Sauce. Skær avocado i skiver. 

Anret spidskål, avocado, edamamebønner, løg og kylling på risene. Server med ekstra Kikkoman Poke Sauce og limebåde. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.