

Teriyaki kylling med farverig salat
Ingredienser
Kylling:
Salat:
Dressing:
Fremgangsmåde
Step 1
Lav med en skarp kniv nogle snit på tværs af kyllingebrysterne med ca. 1 cm mellemrum. Læg kyllingebrysterne i et fad og hæld Teriyaki marinade over, så kødet er dækket. Dæk fadet med film og lad kødet marinere i køleskabet gerne natten over.
Step 2
Varm olien i en stor stegepande. Læg kyllingebrysterne på panden med skindsiden nedad og steg ved middel varme i 5 minutter til skindet er brunt. Sænk varmen, vend kødet og hæld marinaden ved. Læg låg på panden og steg i 10 minutter. Tag låget af og steg i yderligere 5 minutter eller til kødet er mørt og saucen har karamelliseret.
Step 3
Anret salaten på 4 tallerkener. Bland dressingen og hæld den over salaten. Skær kyllingebrysterne i skrå skiver og server sammen med salaten.
Opskrifts-ID: 471
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




![[Translate to Dänemark:]  [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:]  [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)
















 
			 
			