Teriyaki kylling med farverig salat
Teriyaki kylling med farverig salat

Teriyaki kylling med farverig salat

Samlet tid25 min.
10 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner

Kylling:

4 
kyllingebryster med skind
2 spsk.
solsikkeolie

Salat:

Salatblade, plukket i mindre stykker
1 
orange peberfrugt, uden kerner og skåret i tynde skiver
6 
radiser, skåret i tynde skiver
8 
cherrytomater, halverede
 ¼ 
agurk, skåret i tynde skiver

Dressing:

2 spsk.
risvineddike
1 spsk.
honning
2 spsk.
solsikkeolie
Næringsindhold:1376 kJ / 328 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Lav med en skarp kniv nogle snit på tværs af kyllingebrysterne med ca. 1 cm mellemrum. Læg kyllingebrysterne i et fad og hæld Teriyaki marinade over, så kødet er dækket. Dæk fadet med film og lad kødet marinere i køleskabet gerne natten over.

Step 2

Varm olien i en stor stegepande. Læg kyllingebrysterne på panden med skindsiden nedad og steg ved middel varme i 5 minutter til skindet er brunt. Sænk varmen, vend kødet og hæld marinaden ved. Læg låg på panden og steg i 10 minutter. Tag låget af og steg i yderligere 5 minutter eller til kødet er mørt og saucen har karamelliseret.

Step 3

Anret salaten på 4 tallerkener. Bland dressingen og hæld den over salaten. Skær kyllingebrysterne i skrå skiver og server sammen med salaten.

Opskrifts-ID: 471

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Lav med en skarp kniv nogle snit på tværs af kyllingebrysterne med ca. 1 cm mellemrum. Læg kyllingebrysterne i et fad og hæld Teriyaki marinade over, så kødet er dækket. Dæk fadet med film og lad kødet marinere i køleskabet gerne natten over.

Varm olien i en stor stegepande. Læg kyllingebrysterne på panden med skindsiden nedad og steg ved middel varme i 5 minutter til skindet er brunt. Sænk varmen, vend kødet og hæld marinaden ved. Læg låg på panden og steg i 10 minutter. Tag låget af og steg i yderligere 5 minutter eller til kødet er mørt og saucen har karamelliseret.

Anret salaten på 4 tallerkener. Bland dressingen og hæld den over salaten. Skær kyllingebrysterne i skrå skiver og server sammen med salaten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.