Ostegratinerede burritoer med Teriyaki-kylling

Samlet tid 60 min.

Ingredienser

4 Portioner
1 spsk.
olie
1 
løg i tern
600 g
kyllingelår uden ben og skind, skåret i mundrette stykker
2 
fed hvidløg, presset
1 tsk.
chilisauce
400 g
sorte bønner eller kidneybønner (på dåse), afdryppet og skyllet
200 g
kogt ris
lille bundt koriander, groft hakket
4 
store tortilla wraps
100 g
cheddarost, revet
Næringsindhold: 2740 kJ  /  654 kcal
19,9 g Fedt
50 g Protein
67,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6).

Step 2

Varm olien op på en pande, og sauter løgene i 4-5 minutter ved jævn varme, til de begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingekødet under omrøring, og steg videre i 8-10 minutter, til kødet er brunt. Bland de pressede hvidløg i, og steg videre i et minuts tid. Tilsæt derefter Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning, chilisauce, bønner og ris. Steg videre i endnu et minut, til det hele er varmt, og bland derefter det meste af korianderen i. 

Step 3

Fordel blandingen på 4 tortillaer, rul dem sammen, og buk enderne ind, så blandingen bliver i tortillaerne. Læg tortillaerne i et ildfast fad, og drys med reven ost. Stil fadet i ovnen, og bag tortillaerne i 15-20 minutter, til osten er smeltet og gyldenbrun. Drys med resten af korianderen før servering.

Opskrifts-ID: 99

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6).

Varm olien op på en pande, og sauter løgene i 4-5 minutter ved jævn varme, til de begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingekødet under omrøring, og steg videre i 8-10 minutter, til kødet er brunt. Bland de pressede hvidløg i, og steg videre i et minuts tid. Tilsæt derefter Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning, chilisauce, bønner og ris. Steg videre i endnu et minut, til det hele er varmt, og bland derefter det meste af korianderen i. 

Fordel blandingen på 4 tortillaer, rul dem sammen, og buk enderne ind, så blandingen bliver i tortillaerne. Læg tortillaerne i et ildfast fad, og drys med reven ost. Stil fadet i ovnen, og bag tortillaerne i 15-20 minutter, til osten er smeltet og gyldenbrun. Drys med resten af korianderen før servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.