

Ostegratinerede burritoer med Teriyaki-kylling
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6).
Step 2
Varm olien op på en pande, og sauter løgene i 4-5 minutter ved jævn varme, til de begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingekødet under omrøring, og steg videre i 8-10 minutter, til kødet er brunt. Bland de pressede hvidløg i, og steg videre i et minuts tid. Tilsæt derefter Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning, chilisauce, bønner og ris. Steg videre i endnu et minut, til det hele er varmt, og bland derefter det meste af korianderen i.
Step 3
Fordel blandingen på 4 tortillaer, rul dem sammen, og buk enderne ind, så blandingen bliver i tortillaerne. Læg tortillaerne i et ildfast fad, og drys med reven ost. Stil fadet i ovnen, og bag tortillaerne i 15-20 minutter, til osten er smeltet og gyldenbrun. Drys med resten af korianderen før servering.
Opskrifts-ID: 99
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide