Grillede kebabruller

Samlet tid 60 min.

Ingredienser

4 Portioner
1 kg
hakkekød (blandet svine- og oksekød eller kylling)
1 tsk.
sort peber
1 
rødløg
1 tsk.
røget paprikapulver
1 håndfuld
frisk koriander, hakket
2 tsk.
kommen
2 tsk.
presset hvidløg

Fremgangsmåde

Hak rødløget meget fint, og bland det sammen med kødet. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 30 minutter. Form kødfarsen til ovale bøffer, og gril dem, til de er gennemstegte, men stadig saftige.

Opskrifts-ID: 192

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak rødløget meget fint, og bland det sammen med kødet. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 30 minutter. Form kødfarsen til ovale bøffer, og gril dem, til de er gennemstegte, men stadig saftige.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.