Tofunuggets
Fremgangsmåde
Step 1
Sauce 1: Pil hvidløget, og hak det fint. Rør Ponzu-sauce, purløg, hvidløg og sesamolie sammen. Sauce 2: Rør sriracha, mayonnaise og sojasauce sammen.
Step 2
Tofunuggets: Skær tofuen i ca. 3x3 cm store tern. Rør 1½ tsk. sojasauce og peber sammen, og lad tofustykkerne marinere i blandingen i ca. 15 minutter.
Step 3
Dup tofustykkerne tørre, og vend dem i majsstivelse. Pisk ægget sammen med resten af sojasaucen. Vend de melede tofustykker i æggeblandingen og derefter i raspen.
Step 4
Fritér tofustykkerne i en frituregryde i ca. 3 minutter, til de er gyldne, og server de to saucer som dip til de færdige tofunuggets. En blandet salat smager fint som tilbehør.
Opskrifts-ID: 9
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide