

Stegte nudler med rejer og grøntsager
Hvis du kan lide skaldyr, så vil du elske denne ret med stegte rejser og nudler.
Ingredienser
Topping:
Fremgangsmåde
Step 1
Varm 1 spsk. olie i en wok, tilsæt gulerod og sauter. Tilsæt squash efter et minuts tid og sauter det med. Læg begge dele til side.
Step 2
Kom rejer og 1 spsk. olie i wokken sammen med den resterende olie fra grøntsagerne, steg dem i ca. 3 minutter og læg dem til side.
Step 3
Sauter ingefær og hvidløg i den resterende olie i wokken. Kom grøntsagerne og rejerne tilbage i wokken og steg det hele sammen et kort øjeblik.
Step 4
Tilsæt citronsaft, Kikkoman Sojasauce og Kikkoman sesamolie. Vend de kogte nudler i og varm det hele igennem et øjeblik.
Step 5
Drys citronskal, forårsløg og koriander over retten og server den.
Tips
Alternativ til citronsaft: Brug 2 spsk. Kikkoman Ponzu Sitron og brug kun 1 spsk. Kikkoman sojasauce i stedet for 2 spsk.
Alternativer til Kikkoman Sojasauce: Kikkoman Sojasauce med mindre salt, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og Økologisk sojasauce.
Brug planteolie eller sojaolie til stegning. Brug aldrig sesamolie til stegning.
Alternativ til ramennudler: Dine yndlingsnudler (forkogte), f.eks. Udon- eller Soba-nudler, spaghetti eller andre former for pasta.
Høje temperaturer er vigtige, når du steger i wok. Vær dog forsigtig med varm olie. Olien kan brænde eller sprøjte, hvis du tilføjer fugtige ingredienser.
En non-stick, metalbelagt støbejernswok er lidt anderledes, hvad angår varmeføring. Den er egnet til el, gas og induktion og er nem at rengøre. Hvis du ikke har en wok, kan du anvende en stegepande, så længe du steger ved høje temperaturer og følger opskriften.
Kom aldrig for meget i din wok. Hvis du laver meget mad, får du det bedste resultat ved at dele ingredienserne op i mindre portioner.
Steg og vend ingredienserne forsigtigt i wokken, så de ikke går i stykker.
Slut af med sojasauce og sesamolie for at få den perfekte overflade, aroma og smag.
Opskrifts-ID: 928
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide