Grillet torskefilet marineret i krydret yoghurtmarinade
Torskefilet marineret i en mild yoghurt-marinede med karry, serveret med lime og koriander aioli og stegte søde kartofler.
Ingredienser
Torskefilet:
Lime- og korianderaioli:
Grillede søde kartofler:
Fremgangsmåde
Step 1
Tilbered marinaden ved at blande yoghurt, citronsaft, olivenolie, Kikkoman Sojasauce, marmelade, karry og peber. Pensl fileterne med marinade, og læg dem i køleskabet i ca. 30 minutter, til du er klar til at starte grillen.
Step 2
Tilbered lime- og korianderaiolien ved at skylle limen i varmt vand og duppe den tør. Riv lidt af skallen, skær limen i halve og pres saften ud. Pil og hak hvidløget fint. Bland mayonnaise og limeskal i en skål.
Tilsæt limesaft, hvidløg, honning, koriander og Kikkoman Sojasauce og smag til med peber.
Step 3
Skræl de søde kartofler, vask dem og skær dem i 2 cm tykke tern. Skyl forårsløgene, og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløget fint. Bland hvidløg, søde kartofler, forårsløg, Kikkoman Sojasauce, olivenolie og rosmarin sammen og smag til med peber.
Step 4
Læg de søde kartofler på grillen i ca. 15-20 minutter og torskefileterne i ca. 6-10 minutter afhængig af varmen (luk låget, hvis din grill har et). Serveres med lime- og korianderaioli.
Tips:
Marinaden smager også godt med hvid fisk, kalkunbryst og steaks.
Opskrifts-ID: 866
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide