Nem honningglaseret skinke
Krydret og velduftende - det er en sand drømmekombination. Denne honningglaserede skinke med sin sød-salte marinade er også utrolig nem at tilberede.
Fremgangsmåde
Step 1
Forvarm ovnen til 165 °C.
Step 2
Rids det øverste lag af skinken i et diamantmønster, og læg skinken i et ovnfast fad. Stik nellikerne ind i den ridsede skinke.
Step 3
Smelt smørret og bland det sammen med honning og Kikkoman sojasauce.
Step 4
Bag skinken i ca. 35 minutter, mens du smører marinaden på et par gange undervejs.
Step 5
Til sidst skrues ovnen op til 200 °C for at give skinken lidt mere farve.
Opskrifts-ID: 1069
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide