Lynstegte grøntsager med sprøde nudler
Ingredienser
Sprøde nudler:
Lynstegte grøntsager:
Sauce:
Fremgangsmåde
Step 1
Opvarm ca. 5 cm olie i en wok til 190°C. Test evt. ved at stege en brødterning i olien – den skal blive gyldenbrun på 30 sekunder for at olien er varm nok.
Step 2
Klip risnudlerne i mindre stykker og steg disse i olien ad flere omgange indtil nudlerne puffer op og bliver hvide og sprøde. Læg nudlerne på et stykke køkkenrulle og hold dem varme i ovnen ved lav varme.
Step 3
Bland sojasauce, limesaft, sukker og ingefær.
Step 4
Hæld olien fra wokken undtagen ca. 2 spsk. og skru op på høj varme. Lynsteg peberfrugt, løg og gulerødder i 3 minutter. Tilsæt sukkerærter og babymaj og lynsteg yderligere 3 minutter.
Step 5
Hæld saucen i wokken og lynsteg i 2 minutter, mens grøntsagerne dækkes af sauce.
Step 6
Server straks med de sprøde nudler og chili på toppen.
Opskrifts-ID: 465
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide