Lynstegte grøntsager med sprøde nudler

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner

Sprøde nudler:

Jordnødde- eller kokosolie til stegning
150 g
fine risnudler

Lynstegte grøntsager:

2 
røde peberfrugter, uden kerner og skåret i stykker
1 
gul peberfrugt, uden kerner og skåret i stykker
1 
rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
2 
gulerødder, skåret i tynde stave
150 g
sukkerærter, halveret på langs
150 g
babymajs, halveret på langs

Sauce:

Saft af 1 lime
1 spsk.
brunt sukker
1 tsk.
revet frisk ingefær
1 
grøn chili, skåret i tynde skiver
Næringsindhold: 1708 kJ  /  408 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Opvarm ca. 5 cm olie i en wok til 190°C. Test evt. ved at stege en brødterning i olien – den skal blive gyldenbrun på 30 sekunder for at olien er varm nok.

Step 2

Klip risnudlerne i mindre stykker og steg disse i olien ad flere omgange indtil nudlerne puffer op og bliver hvide og sprøde. Læg nudlerne på et stykke køkkenrulle og hold dem varme i ovnen ved lav varme.

Step 3

Bland sojasauce, limesaft, sukker og ingefær.

Step 4

Hæld olien fra wokken undtagen ca. 2 spsk. og skru op på høj varme. Lynsteg peberfrugt, løg og gulerødder i 3 minutter. Tilsæt sukkerærter og babymaj og lynsteg yderligere 3 minutter.

Step 5

Hæld saucen i wokken og lynsteg i 2 minutter, mens grøntsagerne dækkes af sauce.

Step 6

Server straks med de sprøde nudler og chili på toppen.

Opskrifts-ID: 465

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Opvarm ca. 5 cm olie i en wok til 190°C. Test evt. ved at stege en brødterning i olien – den skal blive gyldenbrun på 30 sekunder for at olien er varm nok.

Klip risnudlerne i mindre stykker og steg disse i olien ad flere omgange indtil nudlerne puffer op og bliver hvide og sprøde. Læg nudlerne på et stykke køkkenrulle og hold dem varme i ovnen ved lav varme.

Bland sojasauce, limesaft, sukker og ingefær.

Hæld olien fra wokken undtagen ca. 2 spsk. og skru op på høj varme. Lynsteg peberfrugt, løg og gulerødder i 3 minutter. Tilsæt sukkerærter og babymaj og lynsteg yderligere 3 minutter.

Hæld saucen i wokken og lynsteg i 2 minutter, mens grøntsagerne dækkes af sauce.

Server straks med de sprøde nudler og chili på toppen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.