Pandekager med Teriyaki-and
Pandekager med Teriyaki-and

Pandekager med Teriyaki-and

Samlet tid150 min.
15 min.Arbejdstid
135 min.Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
1 tsk.
kinesisk 5-spice-krydderipulver
1 
fed hvidløg, fint revet
1 spsk.
frisk ingefær, fint revet
1 ½ kg
hel and (eller andebryster)
14 
kinesiske pandekager eller rispapir
1 bundt
forårsløg, skåret på langs
 ½ 
agurk, skåret i fine stænger
Næringsindhold:4794 kJ / 1145 kcal
97,1 gFedt
37,8 gProtein
30,9 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 170 °C/varmluftsovn 150 °C (gas: trin 3). Bland det kinesiske 5-spice-krydderipulver, hvidløg, ingefær og Teriyaki sauce med ristet sesam sammen. Læg anden i en stegeso, og fordel halvdelen af saucen derpå med en ske. Stil anden i ovnen, og lad den stege i 1 time. Hæld derefter resten af saucen over, og steg videre i endnu 1 time.

Step 2

Skru ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6), og steg videre i mindst 10-15 minutter, så skindet bliver sprødt. Tag anden ud af ovnen, og lad den køle af i 5-10 minutter. Pluk derefter kødet og skindet i mindre stykker.

Step 3

Tilbered pandekagerne efter anvisningen på pakken. Anret andekødet og forårsløgene på pandekagerne, og dryp med ekstra Teriyaki sauce med ristet sesam før servering.

Opskrifts-ID: 68

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 170 °C/varmluftsovn 150 °C (gas: trin 3). Bland det kinesiske 5-spice-krydderipulver, hvidløg, ingefær og Teriyaki sauce med ristet sesam sammen. Læg anden i en stegeso, og fordel halvdelen af saucen derpå med en ske. Stil anden i ovnen, og lad den stege i 1 time. Hæld derefter resten af saucen over, og steg videre i endnu 1 time.

Skru ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6), og steg videre i mindst 10-15 minutter, så skindet bliver sprødt. Tag anden ud af ovnen, og lad den køle af i 5-10 minutter. Pluk derefter kødet og skindet i mindre stykker.

Tilbered pandekagerne efter anvisningen på pakken. Anret andekødet og forårsløgene på pandekagerne, og dryp med ekstra Teriyaki sauce med ristet sesam før servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.