Pandekager med Teriyaki-and
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 170 °C/varmluftsovn 150 °C (gas: trin 3). Bland det kinesiske 5-spice-krydderipulver, hvidløg, ingefær og Teriyaki sauce med ristet sesam sammen. Læg anden i en stegeso, og fordel halvdelen af saucen derpå med en ske. Stil anden i ovnen, og lad den stege i 1 time. Hæld derefter resten af saucen over, og steg videre i endnu 1 time.
Step 2
Skru ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6), og steg videre i mindst 10-15 minutter, så skindet bliver sprødt. Tag anden ud af ovnen, og lad den køle af i 5-10 minutter. Pluk derefter kødet og skindet i mindre stykker.
Step 3
Tilbered pandekagerne efter anvisningen på pakken. Anret andekødet og forårsløgene på pandekagerne, og dryp med ekstra Teriyaki sauce med ristet sesam før servering.
Opskrifts-ID: 68
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide