

Fuldkornspasta med kål og nødder
Saml hele familien om bordet med denne lækre og næringsrige veganske pastaret. Den er fyldt med knasende nødder, saftig kål og en syrlig sauce af hvidløg og citron.
Fremgangsmåde
Step 1

3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – ½ citron (saften heraf) – 1 tsk. revet citronskal – 1 bundt persille – 2 nip sort peber
Hak bundtet af persille fint, med undtagelse af en enkelt stængel, der skal bruges til pynt. Bland persillen med de resterende ingredienser og stil blandingen til side.
Step 2

150 g fuldkornsfusilli – 300 g savoykål – 2 fed hvidløg – 200 g cherrytomater – 80 g valnødder – 1 spsk. olivenolie
Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger.
Rist valnødderne. Skær kålen i strimler, hak hvidløget fint og halver tomaterne. Steg kålen i olivenolie på en pande. Så snart kålen begynder at falde sammen tilsættes hvidløg, tomater og valnødder. Steg det hele i yderligere 2-3 minutter.
Step 3

1 persille
Bland de møre grøntsager og pasta fra step 2 sammen med saucen fra step 1. Pynt den færdige ret med persille.
Tip:
Du kan erstatte valnødderne med pekannødder.
Opskrifts-ID: 1382
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide