Fuldkornspasta med kål og nødder
Fuldkornspasta med kål og nødder

Fuldkornspasta med kål og nødder

Samlet tid25 min.
15 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Saml hele familien om bordet med denne lækre og næringsrige veganske pastaret. Den er fyldt med knasende nødder, saftig kål og en syrlig sauce af hvidløg og citron.

Ingredienser

2 Portioner
4 spsk.
olivenolie
 ½ 
citron (saften heraf)
1 tsk.
revet citronskal
1 bundt
persille
2 nip
sort peber
150 g
fuldkornsfusilli
300 g
savoykål
2 
fed hvidløg
200 g
cherrytomater
80 g
valnødder
Næringsindhold:3322 kJ / 794 kcal
45 gFedt
24,5 gProtein
68 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt ½  citron (saften heraf) – 1 tsk. revet citronskal – 1 bundt persille – 2 nip sort peber

Hak bundtet af persille fint, med undtagelse af en enkelt stængel, der skal bruges til pynt. Bland persillen med de resterende ingredienser og stil blandingen til side.

Step 2

150 g fuldkornsfusilli – 300 g savoykål – 2  fed hvidløg – 200 g cherrytomater – 80 g valnødder – 1 spsk. olivenolie

Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger. 

Rist valnødderne. Skær kålen i strimler, hak hvidløget fint og halver tomaterne. Steg kålen i olivenolie på en pande. Så snart kålen begynder at falde sammen tilsættes hvidløg, tomater og valnødder. Steg det hele i yderligere 2-3 minutter. 

Step 3

1  persille

Bland de møre grøntsager og pasta fra step 2 sammen med saucen fra step 1. Pynt den færdige ret med persille. 

Tip:

Du kan erstatte valnødderne med pekannødder.

Opskrifts-ID: 1382

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt ½ citron (saften heraf) – 1 tsk. revet citronskal – 1 bundt persille – 2 nip sort peber

Hak bundtet af persille fint, med undtagelse af en enkelt stængel, der skal bruges til pynt. Bland persillen med de resterende ingredienser og stil blandingen til side.

150 g fuldkornsfusilli – 300 g savoykål – 2 fed hvidløg – 200 g cherrytomater – 80 g valnødder – 1 spsk. olivenolie

Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger. 

Rist valnødderne. Skær kålen i strimler, hak hvidløget fint og halver tomaterne. Steg kålen i olivenolie på en pande. Så snart kålen begynder at falde sammen tilsættes hvidløg, tomater og valnødder. Steg det hele i yderligere 2-3 minutter. 

1 persille

Bland de møre grøntsager og pasta fra step 2 sammen med saucen fra step 1. Pynt den færdige ret med persille. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.