Grillede auberginer med soja-tahin-dressing
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl auberginerne, skær dem i skiver på langs, drys skærefladerne med salt, og lad dem trække i ca. 60 minutter. Skyl aubergineskiverne, og dup dem tørre. Rist dem på begge sider på en grillpande uden fedtstof i ca. 4-5 minutter. Anret aubergineskiverne på en tallerken, og dryp med olivenolie.
Step 2
Skyl fenniklen, og skær de hårde dele væk. Høvl fenniklen i fine strimler, og anret dem oven på auberginerne. Pil granatæblekernerne ud af skallen, og drys kernerne over fenniklen sammen med pistacienødderne og myntebladene.
Step 3
Dressing: Pil og pres hvidløget, og rør det sammen med tahin-pastaen, sojasaucen, siruppen og limesaften. Smag til med peber, og hæld dressingen over auberginerne.
Tip
I stedet for tahin kan du også bruge fint malede sesamfrø.
Opskrifts-ID: 33
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide