Ravioli med Karl Johan svampe
Den rette mængde Karl Johan svampe-pulver er det, der løfter niveauet på denne italienske klassiker, sammen med de sprøde amaretti, der serveres som topping.
Fremgangsmåde
Step 1
Svampene hakkes fint. Pil løgene og hvidløgene og skær dem i fine tern.
Step 2
Sautér alle ingredienserne i smør med 2 timiankviste, og smag til med Karl Johan svampe-pulver, sukker og Kikkoman Sojasauce. Sænk varmen og lad det simre, indtil der er dannet en kompakt masse. Kom denne blanding i en skål.
Step 3
Skyl og tør persillen, hak den og vend den i blandingen.
Step 4
Rul pastadejen ud, og skær cirkler ud med et kaffekrus. Pensl de udskårne pastadej-stykker med æggeblomme, fyld dem med blandingen, fold dem sammen og tryk dem godt fast.
Step 5
Før servering koges raviolierne i kogende vand i 3-4 minutter, hvorefter de dryppes af og vendes i lidt smør med amaretti-krummerne.
Opskrifts-ID: 1078
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide