Grillspyd med Teriyaki-oksemørbrad
Fremgangsmåde
Step 1
Dup oksemørbraden tør, og skær den i mundrette stykker. Skær den røde peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skær frugtkødet fra honningmelonen og peberfrugten i tern. Sæt kød-, peberfrugt- og melonstykkerne på spyd. Rør 6 spsk. olie, 9 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade, honning, timian og peber sammen, og pensl spyddene med marinaden.
Step 2
Til dippen skæres den gule peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skræl løget og hvidløget, og hak begge dele samt peberfrugten fint. Varm resten af olien op, og svits de hakkede dipingredienser i olien. Tilsæt resten af Kikkoman Teriyaki marinaden, kog det hele op, og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt gurkemeje og karrypulver, og blend dippen. Spyddene grilles på grillen eller en grillbakke i ca. 5-10 minutter, hvorefter de serveres sammen med dippen og efter ønske med frisk flute.
Opskrifts-ID: 358
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide