Grillspyd med Teriyaki-oksemørbrad

Samlet tid 45 min.

Ingredienser

4 Portioner
500 g
oksemørbrad
1 
rød peberfrugt
1 
lille honningmelon (ca. 400 g frugtkød)
7 spsk.
planteolie
3 spsk.
honning
timianblade
groft kværnet peber
1 
gul peberfrugt
1 lille løg og 1 lille fed hvidløg
gurkemeje, karrypulver

Fremgangsmåde

Step 1

Dup oksemørbraden tør, og skær den i mundrette stykker. Skær den røde peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skær frugtkødet fra honningmelonen og peberfrugten i tern. Sæt kød-, peberfrugt- og melonstykkerne på spyd. Rør 6 spsk. olie, 9 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade, honning, timian og peber sammen, og pensl spyddene med marinaden.

Step 2

Til dippen skæres den gule peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skræl løget og hvidløget, og hak begge dele samt peberfrugten fint. Varm resten af olien op, og svits de hakkede dipingredienser i olien. Tilsæt resten af Kikkoman Teriyaki marinaden, kog det hele op, og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt gurkemeje og karrypulver, og blend dippen. Spyddene grilles på grillen eller en grillbakke i ca. 5-10 minutter, hvorefter de serveres sammen med dippen og efter ønske med frisk flute.

Opskrifts-ID: 358

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Dup oksemørbraden tør, og skær den i mundrette stykker. Skær den røde peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skær frugtkødet fra honningmelonen og peberfrugten i tern. Sæt kød-, peberfrugt- og melonstykkerne på spyd. Rør 6 spsk. olie, 9 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade, honning, timian og peber sammen, og pensl spyddene med marinaden.

Til dippen skæres den gule peberfrugt i halve, som derefter udkernes og skylles. Skræl løget og hvidløget, og hak begge dele samt peberfrugten fint. Varm resten af olien op, og svits de hakkede dipingredienser i olien. Tilsæt resten af Kikkoman Teriyaki marinaden, kog det hele op, og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt gurkemeje og karrypulver, og blend dippen. Spyddene grilles på grillen eller en grillbakke i ca. 5-10 minutter, hvorefter de serveres sammen med dippen og efter ønske med frisk flute.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.