Svinekæber med asiatisk twist
Fremgangsmåde
Step 1
Brun svinekæberne godt af i en smule olie. Tag dem ud af gryden og læg til side. Svits strimler af løg og hvidløg. Læg svinekæberne tilbage i gryden og tilsæt stjerneanis, sennep, honning og citrongræs (bank først grundigt med bagsiden af en kniv). Tilsæt sojasauce og hønsefond og lad det simre i 45 minutter. I mellemtiden halveres kejserhattene og auberginen skæres i grove tern. Steg begge dele gyldne i en pande og kom det ned til svinekæberne. Lad retten simre yderligere 45 minutter og smag til med lidt ekstra sojasauce og æbleeddike.
Step 2
Pynt med finthakket rød chili og frisk koriander. Server med kartoffelmos, nudler eller ris og fx syltede agurker eller løg.
Opskrifts-ID: 900
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide