Champignonbøffer i gulerodssauce
Bøffer lavet af hirse og andre lækkerier hører til en af de bedste veganske retter. Især varianten med champignon er nem at tilberede og er fyldt med smag. Bøfferne passer perfekt til en gulerodssauce fyldt med varme og aromatiske krydderier.
Ingredienser
Sauce:
Bøffer:
Additionally:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær gulerødder og løg i fine skiver. Bland dem med krydderierne og de pressede hvidløgsfed. Det hele sauteres i olivenolie. Hæld vand i og lad det simre ved lav varme, indtil grøntsagerne er møre. Smag til med Kikkoman sojasauce med mindre salt og blend det til en jævn sauce.
Step 2
Skyl hirsen og hæld lidt kogende vand over den. Tilsæt derpå dobbelt så meget vand og bring det i kog. Reducer varmen og kog hirsen i 12 minutter.
Step 3
Hak løget, riv champignoner på et rivejern og bland begge dele med citronsaft. Sautér blandingen i olivenolie, indtil champignonerne begynder at falde sammen og væsken er fordampet.
Step 4
Tilsæt champignoner og løg til den færdigtilberedte hirse. Hæld krydderurter, peber og Kikkoman sojasauce med mindre salt ned i blandingen og rør det hele godt sammen. Form små bøffer og steg dem i olie, indtil de er gyldenbrune. Server sammen med gulerodssauce, hakket jalapeno, persille og couscous.
Tip:
I stedet for couscous kan du bruge hirse eller servere retten sammen med pita- eller naanbrød.
Opskrifts-ID: 1208
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide