Fyldt Hokkaido-græskar med østershatte og pistacienødder
Når det gælder Hokkaido-græskar, er det det, der er indeni, der tæller. Denne opskrift er lavet med al dente bulgur, østershatte og pistacienødder.
Fremgangsmåde
Step 1
Bland den tørre bulgur med gurkemeje og 1 spsk. rapsolie.
Step 2
Bring vandet i kog, og hæld det over bulguren. Lad det derefter stå tildækket på en varm kogeplade i 10 minutter.
Step 3
Riv østershattene i lange strimler og sautér dem gyldne i 2 spsk. rapsolie. Tag panden af varmen og hæld Kikkoman sojasauce i.
Step 4
Hak derefter svampene groft og bland dem sammen med den kogte bulgur, pistacienødder, appelsinskal og smør.
Step 5
I mellemtiden forvarmes ovnen til 180 °C, græskaret skylles. Den øverste fjerdedel skæres af. Skær et meget lavt stykke af i bunden af græskaret for at give det mere stabilitet og forhindre det i at rulle væk. Skrab græskaret ud med en ske og fyld det med bulgur og svampeblandingen.
Step 6
Dæk med folie og bag midt i ovnen i ca. 25 minutter. Fjern derefter folien, og lad det få farve i yderligere ca. 10 minutter.
Opskrifts-ID: 1070
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide