Mini laksetartar-steaks med ponzu
Fremgangsmåde
Step 1
Skær laksen i ét ensartet stykke ligesom til sashimi. Drys med et nip salt. Skær hvidløgsfed i tynde skiver og steg sprøde i olie. Bland ingredienserne til ponzu saucen og tilsæt revet kinaradise.
Step 2
Opvarm olie i en pande og lynsteg laksen ved høj varme på alle sider i ganske kort tid. Tag fisken af panden og lad afkøle. Skær laksen i skiver og anret på et fad. Pynt med sprød hvidløg og finthakket forårsløg, drys med chili og server med ponzu som dip.
Step 3
Remove the fish from frying pan and leave for a short while to cool down. Cut into slices of chosen thickness and spread on plate. Garnish with garlic crisps, sprinkle with chili and serve with Kikkoman Ponzu Lemon with white radish for dipping.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 321
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide