Mini laksetartar-steaks med ponzu

Ingredienser

4 Portioner
200 g
laksefilet
1 nip
forårsløg
80 g
kinaradise
2 
fed hvidløg
1 spsk.
olivenolie
Japansk shichimi krydderi eller stødt chili

Fremgangsmåde

Step 1

Skær laksen i ét ensartet stykke ligesom til sashimi. Drys med et nip salt. Skær hvidløgsfed i tynde skiver og steg sprøde i olie. Bland ingredienserne til ponzu saucen og tilsæt revet kinaradise.

Step 2

Opvarm olie i en pande og lynsteg laksen ved høj varme på alle sider i ganske kort tid. Tag fisken af panden og lad afkøle. Skær laksen i skiver og anret på et fad. Pynt med sprød hvidløg og finthakket forårsløg, drys med chili og server med ponzu som dip.

Step 3

Remove the fish from frying pan and leave for a short while to cool down. Cut into slices of chosen thickness and spread on plate. Garnish with garlic crisps, sprinkle with chili and serve with Kikkoman Ponzu Lemon with white radish for dipping.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 321

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær laksen i ét ensartet stykke ligesom til sashimi. Drys med et nip salt. Skær hvidløgsfed i tynde skiver og steg sprøde i olie. Bland ingredienserne til ponzu saucen og tilsæt revet kinaradise.

Opvarm olie i en pande og lynsteg laksen ved høj varme på alle sider i ganske kort tid. Tag fisken af panden og lad afkøle. Skær laksen i skiver og anret på et fad. Pynt med sprød hvidløg og finthakket forårsløg, drys med chili og server med ponzu som dip.

Remove the fish from frying pan and leave for a short while to cool down. Cut into slices of chosen thickness and spread on plate. Garnish with garlic crisps, sprinkle with chili and serve with Kikkoman Ponzu Lemon with white radish for dipping.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.