Tamago Sushi
Metode og ingredienser til tamago sushi med fyldt omelet.
Fremgangsmåde
Step 1
Pisk æg med sukker, Kikkoman sojasauce og vand.
Step 2
Hæld en 1/3 ned i en let olieret pande, og steg æggemassen, indtil den er færdig på den ene side.
Step 3
Fold omeletten ind til midten i højre og venstre side, vend herefter halvvejs den øverste side nedad, og vend den igen for at forme en rulle
Step 4
Skub rullen ud til kanten af panden, og hæld den anden portion æg i panden.
Step 5
Steg på den ene side som før, indtil den er færdig, placér herefter rullen ved toppen af omeletten, og fold denne omkring rullen for at tilføje et ekstra lag.
Step 6
Gentag processen med den tredje portion æg.
Step 7
Placér den færdige rulle på køkkenrulle, og form den ved hjælp af sushi-måtten; lad dem afkøle, og rul dem ud af måtten.
Step 8
Skær enderne af rullerne i et tyndt snit, og skær den resterende rulle i 5 stykker.
Step 9
Skær en lille lomme i toppen af hvert stykke (dybde 1/2 cm), og fyld hver lomme med 5 g sushiris.
Step 10
Servér tamago-rullerne på en tallerken med rucola og Kikkoman sojasauce.
Tip
Ved kogning af ris gælder følgende forhold mellem ris: vand = 1 : 1. Brug mindre vand ved tilberedning af sushi-ris end ved tilberedning af konventionel ris.
*Sushi-ris (ca. 1 kg kogt sushiris)
- 450 g (5,4 dl) japansk ris
- 4,5 dl vand
Kog risen først, og krydder herefter med
eller alternativt:
- 0,7 dl riseddike
- 30 g sukker
- 15 g salt
Opskrifts-ID: 946
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide