Tamago Sushi

Samlet tid 20 min.
5 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Metode og ingredienser til tamago sushi med fyldt omelet.

Ingredienser

5 Portioner
3 
æg
15 g
sukker
30 g
vand

Eller med Kikkoman sauce til ris

3 
æg
5 g
sukker
20 g
vand
Lidt olie til panden
25 g
kogt sushiris*

Servér med:

Rucola
Næringsindhold: 401 kJ  /  96 kcal
5,7 g Fedt
5,4 g Protein
5,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Pisk æg med sukker, Kikkoman sojasauce og vand.

Step 2

Hæld en 1/3 ned i en let olieret pande, og steg æggemassen, indtil den er færdig på den ene side.

Step 3

Fold omeletten ind til midten i højre og venstre side, vend herefter halvvejs den øverste side nedad, og vend den igen for at forme en rulle

Step 4

Skub rullen ud til kanten af panden, og hæld den anden portion æg i panden.

Step 5

Steg på den ene side som før, indtil den er færdig, placér herefter rullen ved toppen af omeletten, og fold denne omkring rullen for at tilføje et ekstra lag.

Step 6

Gentag processen med den tredje portion æg.

Step 7

Placér den færdige rulle på køkkenrulle, og form den ved hjælp af sushi-måtten; lad dem afkøle, og rul dem ud af måtten.

Step 8

Skær enderne af rullerne i et tyndt snit, og skær den resterende rulle i 5 stykker.

Step 9

Skær en lille lomme i toppen af hvert stykke (dybde 1/2 cm), og fyld hver lomme med 5 g  sushiris.

Step 10

Servér tamago-rullerne på en tallerken med rucola og Kikkoman sojasauce.

Tip

Ved kogning af ris gælder følgende forhold mellem ris: vand = 1 : 1. Brug mindre vand ved tilberedning af sushi-ris end ved tilberedning af konventionel ris.

*Sushi-ris (ca. 1 kg kogt sushiris)

  • 450 g (5,4 dl) japansk ris
  • 4,5 dl vand

Kog risen først, og krydder herefter med

eller alternativt:

  • 0,7 dl riseddike
  • 30 g sukker
  • 15 g salt

Opskrifts-ID: 946

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pisk æg med sukker, Kikkoman sojasauce og vand.

Hæld en 1/3 ned i en let olieret pande, og steg æggemassen, indtil den er færdig på den ene side.

Fold omeletten ind til midten i højre og venstre side, vend herefter halvvejs den øverste side nedad, og vend den igen for at forme en rulle

Skub rullen ud til kanten af panden, og hæld den anden portion æg i panden.

Steg på den ene side som før, indtil den er færdig, placér herefter rullen ved toppen af omeletten, og fold denne omkring rullen for at tilføje et ekstra lag.

Gentag processen med den tredje portion æg.

Placér den færdige rulle på køkkenrulle, og form den ved hjælp af sushi-måtten; lad dem afkøle, og rul dem ud af måtten.

Skær enderne af rullerne i et tyndt snit, og skær den resterende rulle i 5 stykker.

Skær en lille lomme i toppen af hvert stykke (dybde 1/2 cm), og fyld hver lomme med 5 g  sushiris.

Servér tamago-rullerne på en tallerken med rucola og Kikkoman sojasauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.