Ovnbagt cataplana med muslinger og rejer
Én gryde, én glæde: Denne aromatiske Cataplana med muslinger og rejer er nem at lave og bringer Middelhavets krydderier direkte på dit bord.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Læg muslingerne og rejerne i koldt vand.
Step 2
Skyl, skræl og skær kartoflerne i små stykker. Skyl derefter peberfrugter og blommetomater, og hak dem i små stykker.
Step 3
Baconen skæres i grove tern. Pil og hak løg og hvidløg, og svits dem i en gryde ved svag varme sammen med den resterende olivenolie og bacon.
Step 4
Tilsæt tomatpuré, paprika og laurbærblade. Hæld hvidvinen i, og lad væsken reducere til det halve.
Step 5
Forvarm ovnen til 200 grader °C.
Step 6
Tilsæt nu tomater, peberfrugter, kartofler og rejer. Tilsæt fiskebouillon og smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.
Step 7
Kom muslinger og rejer i gryden og kog dem sammen i ovnen på midterste rille (20 min.).
Step 8
Hak i mellemtiden koriander og persille, og pluk timianbladene. Pynt med de friske krydderurter inden servering.
Opskrifts-ID: 1067
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide