Wokstegt svinekød i thai-stil med kål og chili
Wokstegt svinekød i thai-stil med kål og chili

Wokstegt svinekød i thai-stil med kål og chili

Samlet tid25 min.
10 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Denne livlige wokret med svinekød forener thai-inspirerede krydderier med sprød kål og et strejf af chili. Der er smæk på smagen, og retten kan tilberedes på få minutter.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
hakket svinekød
100 g
kål
2 
skalotteløg
4 
fed hvidløg
2 
chilier
150 g
gule bønner
4 spsk.
stegeolie (f.eks. rapsolie)
15 g
friskrevet ingefær
1 bundt
thaibasilikum - tag et par blade fra til pynt
1 spsk.
fiskesauce
1 ½ spsk.
østerssauce (valgfrit)
Næringsindhold:2512 kJ / 600 kcal
38 gFedt
40 gProtein
21 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hak kålen. Skær skalotteløg i strimler, og hak både hvidløg og chili fint. Skær de gule bønner i mindre stykker på 2-3 cm.

Step 2

Opvarm en smule olie på panden. Tilsæt skalotteløg og chili, og steg det, indtil skalotteløget begynder at blive blødt og gyldent. Tilsæt hvidløg og ingefær mod slutningen af tilberedningstiden.

Step 3

Tilsæt det hakkede svinekød, og bland det hele godt, så kødet smuldres i mindre stykker. Steg det ved høj varme, indtil kødet er blevet brunet. Tilsæt kål og gule bønner efter 2 minutter, og steg det i yderligere 2 minutter sammen med kødet. Tilsæt thaibasilikum og steg, indtil det falder sammen. Tilsæt Kikkoman sojasauce, fiskesauce og østerssauce, og bland det hele godt sammen.

Step 4

Pynt den færdige ret med de resterende blade thaibasilikum.

Tip:

Denne ret smager særligt godt med ris og spejlæg.

Opskrifts-ID: 1391

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak kålen. Skær skalotteløg i strimler, og hak både hvidløg og chili fint. Skær de gule bønner i mindre stykker på 2-3 cm.

Opvarm en smule olie på panden. Tilsæt skalotteløg og chili, og steg det, indtil skalotteløget begynder at blive blødt og gyldent. Tilsæt hvidløg og ingefær mod slutningen af tilberedningstiden.

Tilsæt det hakkede svinekød, og bland det hele godt, så kødet smuldres i mindre stykker. Steg det ved høj varme, indtil kødet er blevet brunet. Tilsæt kål og gule bønner efter 2 minutter, og steg det i yderligere 2 minutter sammen med kødet. Tilsæt thaibasilikum og steg, indtil det falder sammen. Tilsæt Kikkoman sojasauce, fiskesauce og østerssauce, og bland det hele godt sammen.

Pynt den færdige ret med de resterende blade thaibasilikum.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.