Wokstegt svinekød i thai-stil med kål og chili
Denne livlige wokret med svinekød forener thai-inspirerede krydderier med sprød kål og et strejf af chili. Der er smæk på smagen, og retten kan tilberedes på få minutter.
Fremgangsmåde
Step 1
Hak kålen. Skær skalotteløg i strimler, og hak både hvidløg og chili fint. Skær de gule bønner i mindre stykker på 2-3 cm.
Step 2
Opvarm en smule olie på panden. Tilsæt skalotteløg og chili, og steg det, indtil skalotteløget begynder at blive blødt og gyldent. Tilsæt hvidløg og ingefær mod slutningen af tilberedningstiden.
Step 3
Tilsæt det hakkede svinekød, og bland det hele godt, så kødet smuldres i mindre stykker. Steg det ved høj varme, indtil kødet er blevet brunet. Tilsæt kål og gule bønner efter 2 minutter, og steg det i yderligere 2 minutter sammen med kødet. Tilsæt thaibasilikum og steg, indtil det falder sammen. Tilsæt Kikkoman sojasauce, fiskesauce og østerssauce, og bland det hele godt sammen.
Step 4
Pynt den færdige ret med de resterende blade thaibasilikum.
Tip:
Denne ret smager særligt godt med ris og spejlæg.
Opskrifts-ID: 1391
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide