

Kartoffelmuffins med æg
Sprøde kartoffelmuffins fyldt med bagt æg og umamismag fra kimchi chilisauce og sojasauce. Retten er perfekt til morgenmad, i madpakker eller som festmad.
Fremgangsmåde
Step 1

400 g kartofler – 40 g cheddar – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 60 g hvedemel – 60 g kartoffelstivelse – ¼ tsk. peber
Riv kartoflerne og læg dem i et dørslag over en gryde. Læg folie over og lad dem stå i 10 minutter. Pres den overskydende væde ud af kartoflerne og læg dem i en skål. Tilsæt revet ost, Kikkoman kimchi chilisauce, Kikkoman sojasauce, hvedemel, kartoffelstivelse og peber, og bland det hele godt sammen.
Step 2

1 spsk. rapsolie
Smør en muffinform med olie. Der skal laves 6 muffins. Pres kartoffelblandingen grundigt ned i bunden og op langs siderne. Dryp med den resterende olie og bag dem ved 190 °C i 10 minutter.
Step 3

6 æg
Slå hvert æg ud i en muffin. Sæt muffinformen tilbage i ovnen og bag i yderligere 10 minutter. Fjern forsigtigt de bagte kartoffelmuffins fra formen og anret dem på en tallerken.
Step 4

1 spsk. grøn persille – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Pynt med frisk persille og dryp med en smule Kikkoman sojasauce inden servering.
Tip:
Jo mere væde du kan presse ud af kartoflerne, desto sprødere vil de blive.
Opskrifts-ID: 1461
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide