Kartoffelmuffins med æg
Kartoffelmuffins med æg

Kartoffelmuffins med æg

4,4 35 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Sprøde kartoffelmuffins fyldt med bagt æg og umamismag fra kimchi chilisauce og sojasauce. Retten er perfekt til morgenmad, i madpakker eller som festmad. 

Ingredienser

2 Portioner
400 g
kartofler
40 g
cheddar
60 g
hvedemel
60 g
kartoffelstivelse
 ¼ tsk.
peber
1 spsk.
rapsolie
6 
æg
1 spsk.
grøn persille
Næringsindhold:3079 kJ / 736 kcal
33 gFedt
33 gProtein
75 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

400 g kartofler – 40 g cheddar – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce60 g hvedemel – 60 g kartoffelstivelse –  ¼ tsk. peber

Riv kartoflerne og læg dem i et dørslag over en gryde. Læg folie over og lad dem stå i 10 minutter. Pres den overskydende væde ud af kartoflerne og læg dem i en skål. Tilsæt revet ost, Kikkoman kimchi chilisauce, Kikkoman sojasauce, hvedemel, kartoffelstivelse og peber, og bland det hele godt sammen. 

Step 2

1 spsk. rapsolie

Smør en muffinform med olie. Der skal laves 6 muffins. Pres kartoffelblandingen grundigt ned i bunden og op langs siderne. Dryp med den resterende olie og bag dem ved 190 °C i 10 minutter.

Step 3

6  æg

Slå hvert æg ud i en muffin. Sæt muffinformen tilbage i ovnen og bag i yderligere 10 minutter. Fjern forsigtigt de bagte kartoffelmuffins fra formen og anret dem på en tallerken.  

Step 4

1 spsk. grøn persille – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Pynt med frisk persille og dryp med en smule Kikkoman sojasauce inden servering. 

Tip:

Jo mere væde du kan presse ud af kartoflerne, desto sprødere vil de blive. 

Opskrifts-ID: 1461

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 g kartofler – 40 g cheddar – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce60 g hvedemel – 60 g kartoffelstivelse – ¼ tsk. peber

Riv kartoflerne og læg dem i et dørslag over en gryde. Læg folie over og lad dem stå i 10 minutter. Pres den overskydende væde ud af kartoflerne og læg dem i en skål. Tilsæt revet ost, Kikkoman kimchi chilisauce, Kikkoman sojasauce, hvedemel, kartoffelstivelse og peber, og bland det hele godt sammen. 

1 spsk. rapsolie

Smør en muffinform med olie. Der skal laves 6 muffins. Pres kartoffelblandingen grundigt ned i bunden og op langs siderne. Dryp med den resterende olie og bag dem ved 190 °C i 10 minutter.

6 æg

Slå hvert æg ud i en muffin. Sæt muffinformen tilbage i ovnen og bag i yderligere 10 minutter. Fjern forsigtigt de bagte kartoffelmuffins fra formen og anret dem på en tallerken.  

1 spsk. grøn persille – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Pynt med frisk persille og dryp med en smule Kikkoman sojasauce inden servering. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.