Stegte marinerede kyllingelår med cashewnødder og peberfrugt
Samlet tid60 min.
60 min.Arbejdstid
Næringsindhold:2117 kJ / 505 kcal
34 gFedt
35 gProtein
14,4 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg kyllingelårene og løgene i en stor stegeso. Dryp med olie, og lad det stege i ovnen i 30 minutter.
Step 2
Tilsæt peberfrugterne efter 30 minutter, og dryp det hele med Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Sæt retten tilbage i ovnen i 15 minutter. Drys derefter med cashewnødder, og giv det hele i yderligere 10 minutter i ovnen. Serveres med stegte søde kartofler eller ris.
Opskrifts-ID: 412
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide