

Asiatisk spaghetti & kødboller: Oksekødboller med hvidløg, soja og basilikum i tomatsovs
Krydrede oksekødboller i en umami-rig tomatsovs med sojasauce og basilikum er en perfekt kombination af klassiske og asiatiske smage. Serveret med pasta og parmesan er dette en simpel ret fyldt med smag.
Fremgangsmåde
Step 1

400 g hakket oksekød – 2 fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. sesamfrø – 1 skalotteløg
Hak hvidløg og skalotteløg helt fint, og kom dem op i en skål sammen med oksekødet, sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Bland godt sammen, og lad farsen hvile i 10 minutter.
Step 2

400 g friske tomater – 1 løg – 1 spsk. sød paprika – 1 tsk. løgpulver – 1 glas færdig pastasauce med basilikum – Olie til stegning
Hak løg og friske tomater fint, og kom dem op i en opvarmet gryde med lidt olie i bunden. Tilsæt krydderierne samt lidt salt og peber, og vend rundt. Lad det simre i et par minutter. Kom glasset med sauce i gryden sammen med 1 dl vand fra hanen, og vend rundt.
Step 3
400 g pasta
Find nu farsen frem, og form små boller. Kog dem direkte i saucen i cirka 10 minutter. Hvis saucen damper for meget af, så tilsæt lidt mere vand.
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
Step 4
Frisk basilikum til pynt – Friskrevet parmesanost
Server saucen med friskkogt pasta, basilikum og parmesanost.
Opskrifts-ID: 1424
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide