Asiatisk spaghetti & kødboller:  Oksekødboller med hvidløg, soja og basilikum i tomatsovs
Asiatisk spaghetti & kødboller:  Oksekødboller med hvidløg, soja og basilikum i tomatsovs

Asiatisk spaghetti & kødboller: Oksekødboller med hvidløg, soja og basilikum i tomatsovs

Samlet tid35 min.
20 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Krydrede oksekødboller i en umami-rig tomatsovs med sojasauce og basilikum er en perfekt kombination af klassiske og asiatiske smage. Serveret med pasta og parmesan er dette en simpel ret fyldt med smag.

Ingredienser

4 Portioner

Fars:

400 g
hakket oksekød
2 
fed hvidløg
1 spsk.
sesamfrø
1 
skalotteløg

Tomatsovs:

400 g
friske tomater
1 
løg
1 spsk.
sød paprika
1 tsk.
løgpulver
1 
glas færdig pastasauce med basilikum
Frisk basilikum til pynt
Friskrevet parmesanost
Olie til stegning
400 g
pasta

Fremgangsmåde

Step 1

400 g hakket oksekød – 2  fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. sesamfrø – 1  skalotteløg

Hak hvidløg og skalotteløg helt fint, og kom dem op i en skål sammen med oksekødet, sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Bland godt sammen, og lad farsen hvile i 10 minutter.

Step 2

400 g friske tomater – 1  løg – 1 spsk. sød paprika – 1 tsk. løgpulver – 1  glas færdig pastasauce med basilikum – Olie til stegning

Hak løg og friske tomater fint, og kom dem op i en opvarmet gryde med lidt olie i bunden. Tilsæt krydderierne samt lidt salt og peber, og vend rundt. Lad det simre i et par minutter. Kom glasset med sauce i gryden sammen med 1 dl vand fra hanen, og vend rundt.

Step 3

400 g pasta

Find nu farsen frem, og form små boller. Kog dem direkte i saucen i cirka 10 minutter. Hvis saucen damper for meget af, så tilsæt lidt mere vand.

Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.

Step 4

Frisk basilikum til pynt – Friskrevet parmesanost

Server saucen med friskkogt pasta, basilikum og parmesanost.

Opskrifts-ID: 1424

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 g hakket oksekød – 2 fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. sesamfrø – 1 skalotteløg

Hak hvidløg og skalotteløg helt fint, og kom dem op i en skål sammen med oksekødet, sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Bland godt sammen, og lad farsen hvile i 10 minutter.

400 g friske tomater – 1 løg – 1 spsk. sød paprika – 1 tsk. løgpulver – 1 glas færdig pastasauce med basilikum – Olie til stegning

Hak løg og friske tomater fint, og kom dem op i en opvarmet gryde med lidt olie i bunden. Tilsæt krydderierne samt lidt salt og peber, og vend rundt. Lad det simre i et par minutter. Kom glasset med sauce i gryden sammen med 1 dl vand fra hanen, og vend rundt.

400 g pasta

Find nu farsen frem, og form små boller. Kog dem direkte i saucen i cirka 10 minutter. Hvis saucen damper for meget af, så tilsæt lidt mere vand.

Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.

Frisk basilikum til pynt – Friskrevet parmesanost

Server saucen med friskkogt pasta, basilikum og parmesanost.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.