Doradefileter med ponzusauce

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
doradefileter
2 
stilke frisk dild

Tilbehør:

200 g
kogt quinoa
4 
små hvide løg
 ½ bundt
purløg
 ½ bundt
persille
4 
stilke dild
1 
gul gulerod
1 
gul gulerod
1 
olivenolie
2 spsk.
olivenolie
Næringsindhold: 1330 kJ  /  318 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Tilberedning af tilbehøret: Skær fenniklen i meget tynde strimler, og gem dem til senere. Skræl og riv guleroden. Hak alle urterne. Pil løgene og skær dem i små tern. Rør olivenolie og Ponzu Citrus Sojasauce sammen til en jævn blanding i en salatskål. Bland urterne i saucen. Hæld quinoaen i en skål, rør godt rundt, og gem den til senere.

Step 2

Varm Ponzu Citrus Sojasauce op på en stor stegepande. Læg doradefileterne på panden, og steg dem i 2 minutter på hver side ved jævn varme. Drys med dild, og tag panden af blusset. Dryp resten af stegeskyen over doradefileterne og krydr med peber. Serveres med quinoaen, som drysses med urterne og garneres med fennikelstrimlerne.

Opskrifts-ID: 196

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Tilberedning af tilbehøret: Skær fenniklen i meget tynde strimler, og gem dem til senere. Skræl og riv guleroden. Hak alle urterne. Pil løgene og skær dem i små tern. Rør olivenolie og Ponzu Citrus Sojasauce sammen til en jævn blanding i en salatskål. Bland urterne i saucen. Hæld quinoaen i en skål, rør godt rundt, og gem den til senere.

Varm Ponzu Citrus Sojasauce op på en stor stegepande. Læg doradefileterne på panden, og steg dem i 2 minutter på hver side ved jævn varme. Drys med dild, og tag panden af blusset. Dryp resten af stegeskyen over doradefileterne og krydr med peber. Serveres med quinoaen, som drysses med urterne og garneres med fennikelstrimlerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.