

Nem quinoa bowl med citrus-rejer og agurkesalat
En enkel og lækker opskrift på sprøde citron-rejer på en bund af urteagtig quinoa med chili- og agurker med sesamfrø - hvem ville kunne modstå fristelsen for en sådan frokost?
Fremgangsmåde
Step 1
Kog quinoaen i henhold til pakkens anvisninger, indtil den er mør.
Step 2
Pisk i mellemtiden ægget med Kikkoman Ponzu, limeskal og mel. De rensede rejer overtrækkes med denne dej og steges i varm olie.
Step 3
Skær agurkerne i tykke skiver, bland dem med hakket chili, hakket purløg, citronskal, Kikkoman Ponzu og sesamfrø. Bland den hakkede koriander med den kogte quinoa. Fordel det hele i 2 skåle og servér.
Opskrifts-ID: 1051
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide









![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)









