Vitalitets-bowl med kylling, hirse og Kimchi-grøntsager
En dejlig varmende ret med nærende hirse, toppet med Ponzu-krydret kylling, grønne bønner og fennikel og dryppet med krydret kimchi-sauce.
Fremgangsmåde
Step 1
Tilbered hirsen efter anvisningerne på pakken. Kog bønnerne i kogende saltet vand i ca. 10 minutter.
Step 2
Skær kyllingen i mundrette stykker, steg disse i 1 tsk. opvarmet sesamolie i ca. 10 minutter og krydr med Kikkoman ponzu citron og peber.
Step 3
Fennikel skæres fint eller rives (læg de grønne toppe til side) og steges i 1 tsk. opvarmet sesamolie i 6-8 minutter. Tomaterne skæres i skiver, steges i 1 tsk. opvarmet sesamolie i ca. 5 minutter, hvorefter 100 ml vand og kimchisauce hældes i og blandes.
Step 4
Anret hirsen med fennikel, bønner og kylling i skåle, dryp med tomat-kimchi-sauce, pynt med fennikelspidserne og server.
Tip:
Drys med saltede mandler eller solsikkefrø.
Opskrifts-ID: 1044
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide