Halloumispyd serveret på ris med krydderurter
Sig hej til disse grillede halloumispyd med grøn peberfrugt og agurk, serveret på en bund af ris med krydderurter, avocado og spinat. En enkel, mættende og lækker ret!
Fremgangsmåde
Step 1
150 g kogt basmatiris – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. timian – 1 spsk. oregano – 200 g halloumi – 1 spsk. olivenolie
Bland de kogte ris med Kikkoman sojasauce med mindre salt og krydderurter. Fordel risen i madpakkerne. Skær halloumien i tern og steg dem på en grillpande.
Step 2
1 grøn peberfrugt – 1 lang agurk – 1 avocado – 20 g frisk spinat
Skær peberfrugten i store tern og agurken i skiver. Sæt dem på spyd sammen med halloumien. Server spyddene sammen med ris, spinat og avocado i skiver.
Opskrifts-ID: 1305
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide