![Asiatiske blomkåls-wings](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/5/d/csm_56-recipe-page-asian-cauliflower-wings_mobile_77389275e9.webp)
![Asiatiske blomkåls-wings](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/f/c/csm_56-recipe-page-asian-cauliflower-wings_desktop_9efe76b670.webp)
Asiatiske blomkåls-wings
Ingredienser
Blomkåls-wings
Desuden skal du bruge
Fremgangsmåde
Step 1
Skær blomkålen i små buketter, og skyl dem. Rør melet sammen med ca. 150 ml vand og sojasaucen. Vend blomkålsbuketterne i blandingen, og læg dem jævnt fordelt på en bageplade med bagepapir. Bag blomkålen i en forvarmet ovn ved 225 °C (varmluft) i ca. 15 minutter.
Step 2
Pil og pres hvidløgene, og rør dem sammen med ketchup, Tamari glutenfri sojasauce, sirup, ingefær, olie og limesaft. Vend de varme blomkåls-wings i marinaden, læg dem tilbage på bagepladen, og sæt dem i ovnen igen i ca. 5-10 minutter.
Step 3
Rens og skyl forårsløgene, og snit dem i tynde ringe. Kog kokosmælken op med jordnøddesmørret, og smag til med limesaft, sojasauce og chilipulver. Drys de færdige blomkåls-wings med forårsløg, sesam og koriander, og server kokossaucen som dip.
Opskrifts-ID: 56
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide