Broccoli- og ostefritter med teriyaki tex-mex salsa
Sprøde vegetariske snacks med quinoa, broccoli og ost, som kan spises i mundfuld. Så lækre dyppet i den brændende hotte tex-mex-salsa med et teriyaki-twist.
Ingredienser
Til teriyaki-salsaen:
Til broccolifritterne:
Fremgangsmåde
Step 1
Hak tomater, chili, løg og hvidløg fint og svits dem i den opvarmede olie. Drys sukkeret over og lad det karamellisere let. Tilsæt Kikkoman teriyaki-marinade og lad salsaen simre uden låg i 5-10 minutter. Smag salsaen til med spidskommen og røget paprikapulver.
Step 2
Til broccoli-fritterne tilberedes quinoaen efter pakkens anvisninger. Brug en foodprocessor til at hakke broccolien fint. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Svits broccolien i 1 spsk opvarmet olie, tilsæt skalotteløg og hvidløg, svits det hele i ca. 15 minutter og kom det hele over i en skål. Bland quinoa, kikærtemel, 30 g havreflager og ost i, og lad det køle lidt af.
Step 3
Tilsæt æggene, bland godt og smag broccoli-blandingen til med teriyaki-marinade, oregano og peber. Form broccoli-blandingen til små frikadeller med våde hænder, vend dem i de resterende havreflager, tryk dem godt ind, steg dem i den resterende opvarmede olie i 8-12 minutter på begge sider, til de er gyldenbrune, og servér dem med teriyakisalsaen.
Tip:
- Hvis det skal gå hurtigere, kan du bare tilsætte lidt teriyaki-marinade til en færdiglavet salsa og servere den sammen med fritterne.
- Fritterne smager også godt med courgette eller blomkål i stedet for broccoli.
Opskrifts-ID: 1053
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide