Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr

Ingredienser

4 Portioner
1 
fed hvidløg
5 g
ingefær
200 g
hvidkål
0,3 
forårsløg
1 nip
salt
100 g
kyllingebryst
1 nip
peber
50 g
blæksprutte
50 g
rensede rejer
50 g
laks
24 stk.
dejplader til gyoza-dumplings
0,3 tsk.
sesamolie
2 spsk.
planteolie

Til dipsaucen:

2 
eddike
 ½ tsk.
sesamolie
chilipasta
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Næringsindhold: 1370 kJ  /  327 kcal
9,5 g Fedt
18 g Protein
42,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hak hvidløget, ingefæren og hvidkålen meget fint. Drys med salt, og vrid det overskydende vand ud gennem et viskestykke e.l. Kør kyllingekødet gennem en kødhakker indstillet på 4 mm, og rør det hele godt sammen.

Step 2

Flå skindet af blæksprutten, og rens rejerne og laksen. Hak alting groft, og kom det i en skål. Bland med Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og lad det hele marinere i køleskabet i 10-15 minutter. Tilsæt derefter kyllinge-hvidkålsblandingen, og rør bland hele sammen.

Step 3

Placer en spsk. fyld på langs på hver af gyoza-dejpladerne, og fold dem sammen til lukkede ruller. Pensl lidt vand på kanten, når du lukker dem, så holder rullerne bedst.

Step 4

Forårsrullerne friteres på en pande med olieblandingen, til de er gyldne og sprøde. Serveres varme med dipsaucen og en sprød salat som tilbehør.

Opskrifts-ID: 447

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak hvidløget, ingefæren og hvidkålen meget fint. Drys med salt, og vrid det overskydende vand ud gennem et viskestykke e.l. Kør kyllingekødet gennem en kødhakker indstillet på 4 mm, og rør det hele godt sammen.

Flå skindet af blæksprutten, og rens rejerne og laksen. Hak alting groft, og kom det i en skål. Bland med Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og lad det hele marinere i køleskabet i 10-15 minutter. Tilsæt derefter kyllinge-hvidkålsblandingen, og rør bland hele sammen.

Placer en spsk. fyld på langs på hver af gyoza-dejpladerne, og fold dem sammen til lukkede ruller. Pensl lidt vand på kanten, når du lukker dem, så holder rullerne bedst.

Forårsrullerne friteres på en pande med olieblandingen, til de er gyldne og sprøde. Serveres varme med dipsaucen og en sprød salat som tilbehør.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.