Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
Ingredienser
Til dipsaucen:
Fremgangsmåde
Step 1
Hak hvidløget, ingefæren og hvidkålen meget fint. Drys med salt, og vrid det overskydende vand ud gennem et viskestykke e.l. Kør kyllingekødet gennem en kødhakker indstillet på 4 mm, og rør det hele godt sammen.
Step 2
Flå skindet af blæksprutten, og rens rejerne og laksen. Hak alting groft, og kom det i en skål. Bland med Kikkoman naturligt brygget sojasauce, og lad det hele marinere i køleskabet i 10-15 minutter. Tilsæt derefter kyllinge-hvidkålsblandingen, og rør bland hele sammen.
Step 3
Placer en spsk. fyld på langs på hver af gyoza-dejpladerne, og fold dem sammen til lukkede ruller. Pensl lidt vand på kanten, når du lukker dem, så holder rullerne bedst.
Step 4
Forårsrullerne friteres på en pande med olieblandingen, til de er gyldne og sprøde. Serveres varme med dipsaucen og en sprød salat som tilbehør.
Opskrifts-ID: 447
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide