

Fiskepinds-rulle (uramaki)
Samlet tid15 min.
5 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid
Metode og ingredienser til Uramaki sushi med fiskepinde og farverige friske grøntsager.
Ingredienser
8 Portioner
2
fiskepinde (frosne)
Olie til stegning eller friturestegning
1
nori-plade
200 g
kogt sushiris
½ tsk.
wasabipaste
2 tsk.
mayonnaise
1
håndfuld rucola
6
strimler rød peber
2
agurkestrimler
2 tsk.
2 spsk.
ristede sesamfrø
Alternativ til Kikkoman sesamdressing:
10 g
peanutbutter
10 g
vand
2
dråber sesamolie
Servér med:
Karse
mayonnaise
–
Næringsindhold:588 kJ / 141 kcal
7,7 gFedt
7 gProtein
10,4 gKulhydrater
Instruktionsvideoer
KIKKOMAN Uramaki-rulle med fiskepinde
Fremgangsmåde
Step 1
Steg eller frituresteg fiskefingrene.
Step 2
Placér 1 nori-plade på sushi-måtten.
Step 3
Fordel sushirisen på den med våde fingre.
Step 4
Vend måtten med ris helt om på den anden side.
Step 5
Spred wasabipasten og mayonnaisen langs midten i længderetning.
Step 6
Place rucola, fiskepinde, peberstrimler og agurkestrimler på toppen i længderetningen.
Step 7
Dryp Kikkoman sesamdressing ovenpå.
Step 8
Rul rullen op.
Step 9
Pak rullen ind i husholdningsfilm, gør den fast med sushi-måtten, og fjern måtten og filmen igen.
Step 10
Skær rullen i 8 stykker med samme størrelse.
Step 11
Vend hver enkelt stykke i sesamfrø på to sider.
Step 12
Servér med karse, mayonnaise og Kikkoman sesamdressing.
Tip:
Ved kogning af ris gælder følgende forhold mellem ris: vand = 1 : 1. Brug mindre vand ved tilberedning af sushiris end ved tilberedning af konventionel ris.
Sushi-ris (ca. 1 kg kogt sushiris)
- 450 g (540 ml) japansk ris
- 450 ml vand
Kog risen først, og krydder herefter med
eller alternativt:
- 70 ml riseddike
- 30 g sukker
- 15 g salt
Opskrifts-ID: 943
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide