Nasi goreng med kylling, æg og sød sojasauce
Nasi goreng med kylling, æg og sød sojasauce

Nasi goreng med kylling, æg og sød sojasauce

Samlet tid 30 min.
15 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Nasi goreng i indonesisk stil er en hurtig og lækker risret, der er fyldt med smag. Den møre kylling, de sprøde grøntsager, et spejlæg på toppen og den søde, dybe smag af Kikkoman sauce til ris gør retten perfekt til at bruge risrester på.

Ingredienser

4 Portioner
250 g
jasminris
400 g
kyllingebrystfilet
2 
gulerødder
2 
røde peberfrugter
1 
rødløg
2 
fed hvidløg
200 g
frosne ærter
4 
æg
1 spsk.
planteolie
Salt (efter smag og behag)
Friskmalet peber (efter smag og behag)
2 spsk.
limesaft

Pynt:

6 
cherrytomater, valgfrit
1 håndfuld
håndfuld forårsløg, valgfrit
Næringsindhold:2.475 kJ / 590 kcal
15,2 gFedt
39,9 gProtein
68,6 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

250 g jasminris – 400 g kyllingebrystfilet – 2  gulerødder – 2  røde peberfrugter – 1  rødløg – 2  fed hvidløg

Tilbered risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær kyllingebrystet i strimler. Skær gulerødderne i tynde strimler og de røde peberfrugter i bidder. Hak løg og hvidløg fint.

Step 2

2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie200 g frosne ærter – 90 ml Kikkoman sauce til ris - sødtsmagende

Steg kyllingestrimlerne på en stor pande eller i en wok i varm Kikkoman sesamolie. Tilsæt gulerødder, peberfrugter, løg og hvidløg, og steg det hele i 5 minutter. Tilsæt ærter, ris og Kikkoman sauce til ris, og steg det hele i 3 minutter under konstant omrøring.

Step 3

4  æg – 1 spsk. planteolie – Salt (efter smag og behag) – Friskmalet peber (efter smag og behag) – 2 spsk. limesaft – 6  cherrytomater, valgfrit – 1 håndfuld håndfuld forårsløg, valgfrit

Steg spejlæggene i varm olie på en separat pande, og smag til med salt og peber. Krydr den færdige nasi goreng med peber og limesaft, og server retten med de stegte spejlæg. Pynt retten med cherrytomater i kvarte og forårsløg i strimler, hvis ønsket.

Tip:

Hvis du ønsker en mere forfinet udgave, kan du servere retten med strimler af laks eller skaldyr. Retten smager også lækkert med svampe eller østershatte stegt i sesamolie.

Opskrifts-ID: 1498

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

250 g jasminris – 400 g kyllingebrystfilet – 2 gulerødder – 2 røde peberfrugter – 1 rødløg – 2 fed hvidløg

Tilbered risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær kyllingebrystet i strimler. Skær gulerødderne i tynde strimler og de røde peberfrugter i bidder. Hak løg og hvidløg fint.

2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie200 g frosne ærter – 90 ml Kikkoman sauce til ris - sødtsmagende

Steg kyllingestrimlerne på en stor pande eller i en wok i varm Kikkoman sesamolie. Tilsæt gulerødder, peberfrugter, løg og hvidløg, og steg det hele i 5 minutter. Tilsæt ærter, ris og Kikkoman sauce til ris, og steg det hele i 3 minutter under konstant omrøring.

4 æg – 1 spsk. planteolie – Salt (efter smag og behag) – Friskmalet peber (efter smag og behag) – 2 spsk. limesaft – 6 cherrytomater, valgfrit – 1 håndfuld håndfuld forårsløg, valgfrit

Steg spejlæggene i varm olie på en separat pande, og smag til med salt og peber. Krydr den færdige nasi goreng med peber og limesaft, og server retten med de stegte spejlæg. Pynt retten med cherrytomater i kvarte og forårsløg i strimler, hvis ønsket.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.