

Nasi goreng med kylling, æg og sød sojasauce
Nasi goreng i indonesisk stil er en hurtig og lækker risret, der er fyldt med smag. Den møre kylling, de sprøde grøntsager, et spejlæg på toppen og den søde, dybe smag af Kikkoman sauce til ris gør retten perfekt til at bruge risrester på.
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1

250 g jasminris – 400 g kyllingebrystfilet – 2 gulerødder – 2 røde peberfrugter – 1 rødløg – 2 fed hvidløg
Tilbered risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær kyllingebrystet i strimler. Skær gulerødderne i tynde strimler og de røde peberfrugter i bidder. Hak løg og hvidløg fint.
Step 2

2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 200 g frosne ærter – 90 ml Kikkoman sauce til ris - sødtsmagende
Steg kyllingestrimlerne på en stor pande eller i en wok i varm Kikkoman sesamolie. Tilsæt gulerødder, peberfrugter, løg og hvidløg, og steg det hele i 5 minutter. Tilsæt ærter, ris og Kikkoman sauce til ris, og steg det hele i 3 minutter under konstant omrøring.
Step 3

4 æg – 1 spsk. planteolie – Salt (efter smag og behag) – Friskmalet peber (efter smag og behag) – 2 spsk. limesaft – 6 cherrytomater, valgfrit – 1 håndfuld håndfuld forårsløg, valgfrit
Steg spejlæggene i varm olie på en separat pande, og smag til med salt og peber. Krydr den færdige nasi goreng med peber og limesaft, og server retten med de stegte spejlæg. Pynt retten med cherrytomater i kvarte og forårsløg i strimler, hvis ønsket.
Tip:
Hvis du ønsker en mere forfinet udgave, kan du servere retten med strimler af laks eller skaldyr. Retten smager også lækkert med svampe eller østershatte stegt i sesamolie.
Opskrifts-ID: 1498
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide