

Bentoboks med mørbrad og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl kartoflerne grundigt, og kog dem i saltvand. Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Mens kartoflerne koger: Dup mørbraden tør, skær den i mundrette stykker, og mariner kødstykkerne i 2 spsk. sojasauce. Svits kødet i ca. 6-8 minutter, og tag det af panden.
Step 2
Skræl og skyl gulerødderne, skær dem i skiver på skrå, og svits dem i det overskydende stegefedt fra mørbraden. Rens og skyl spidskålen, og skær den i strimler. Lad kålstrimlerne simre sammen med gulerødderne i ca. 5-8 minutter. Krydr med 1 spsk. sojasauce, og tag grøntsagerne af panden.
Step 3
Sauce: Kog panden med det overskydende stegefedt af med fløde, ahornsirup og 3 spsk. sojasauce. Lad saucen koge lidt ind, og krydr med sennep og chili. Hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med. Skær rødbeden i tern, og mariner den i resten af sojasaucen.
Step 4
Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede pistacier, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.
Opskrifts-ID: 652
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide